網購天地

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

吾知大家有無注意 Selfridges 呢個網,

佢吾止賣名牌,重有賣護膚品。

http://www.selfridges.com

網購 KIEHL'S 好鬼底

舉個例子 :
KIEHL'S
Creamy eye treatment with avocado 28ml

香港賣緊 28ml HKD500
在 selfridges 賣緊 GBP 23.31 為HKD 222 大約

加埋一年性國際運送安排, GBP 31.36=HKD298.806 大約,一年內購物就不用付運費啊。

違規內容

複式洋房

蛋皇哥0127    發表於 17-1-23 14:37

男爵府

我有買, 真係平好多
另外仲有好多牌子都平

珍珠宮

開心吸收勳章

fungenergy 發表於 17-1-23 16:15
我有買, 真係平好多
另外仲有好多牌子都平
係呀。。平到笑。。老實

違規內容

子爵府

蛋皇哥0127 發表於 17-1-23 16:23
係呀。。平到笑。。老實

So nice!!! Can ship to hk directly?? Or needa thru 代購先買到?

子爵府

引用:吾知大家有無注意 Selfridges 呢個網,佢吾

原帖由 蛋皇哥0127 於 17-01-08 發表
吾知大家有無注意 Selfridges 呢個網,

佢吾止賣名牌,重有賣護膚品。
請問1年性國際運費即係點? 比左1次錢就1年free運費嗎?

用咩付款? credit card嗎? 請問係咪直送hk?

tks!

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

留毛學野!

珍珠宮

開心吸收勳章

ikab 發表於 17-1-23 23:29
So nice!!! Can ship to hk directly?? Or needa thru 代購先買到?

Yup, go to this web-site, they have Apps as well

http://www.selfridges.com/MO/en/

Pls make sure that you register under MO (GBP / £) Selfridges & Co
MO = Macau and it automatically charge GBP...
it's on the Left Hand Corner, choose MO(GBP)

Rate of GBP convert HKD is very good now.. worth to pay.

Ship direct to your office / Home etc...

Pay one time GBP 31.36..I call it Membership fee GBP 31.36 appr. HKD 308.24... it's depends how much of currency rate you pay on that day.
Once paid, one year free shipping.

I ordered handbag as well, it's very reliable company.
And efficiency, I placed order at last Thursday night and receive yesterday morning.

have a look yourself, enjoy shopping
違規內容

珍珠宮

開心吸收勳章

wowobibi 發表於 17-1-23 23:33
請問1年性國際運費即係點? 比左1次錢就1年free運費嗎?

用咩付款? credit card嗎? 請問係咪直送hk?
Pls make sure that you register under MO (GBP / £) Selfridges & Co
MO = Macau and it automatically charge GBP...
it's on the Left Hand Corner, choose MO(GBP)

簡單來講,我叫做 Membership fee GBP 31.36 大約 HKD 308.24..
當然要視乎當日 credit card 個 currency rate.
我當日係 9.8。。

比左1次錢就1年free運費---》》對

用 credit card, 我用 HSBC

係,直送到你填寫的地址。

違規內容

珍珠宮

開心吸收勳章

amymymy 發表於 17-1-23 23:52
留毛學野!
上去 試 睇下
違規內容

伯爵府

DHA勳章

好抵~~~

珍珠宮

開心吸收勳章

artai430 發表於 17-1-24 12:52
好抵~~~
洗頭水同護髮 都正

價錢更加正
違規內容

大宅

回覆樓主:

之前已想係到買, 但我買既野又唔多, 比一次運費又唔抵, join 一年又唔係經常買又唔抵。。。唉

珍珠宮

開心吸收勳章

minijoe 發表於 17-1-24 20:06
之前已想係到買, 但我買既野又唔多, 比一次運費又唔抵, join 一年又唔係經常買又唔抵。。。唉
...

一join左就會常買了
其實只要你用開 固定產品, 會常訂就堅底 架
違規內容

男爵府

減價時候仲抵呀..上次XMAS 減價...真係平到冇朋友

蛋皇哥0127    發表於 17-1-25 10:39

男爵府

minijoe 發表於 17-1-24 20:06
...
我都買左個一年運費,有時朋友有野買我就叫佢地夾返8蚊雞一件比我當運費,朋友又買下,自己又買下都歸本了....哈哈哈.....其實D SKIN CARE 就算冇減價都平HK好多....個運費其實COVER 到有突

蛋皇哥0127    發表於 17-1-25 13:19

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

心郁郁,要留意下

珍珠宮

開心吸收勳章

oceandeepsea 發表於 17-1-25 13:08
心郁郁,要留意下
當妳見到 店賣緊的價錢時,妳會立即行動
違規內容

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

蛋皇哥0127 發表於 17-1-25 13:20
當妳見到 店賣緊的價錢時,妳會立即行動

有咩抵買,記得報料,造福人群,另買一年免郵費,係咪收8GBP,無限次數,咁咪好平好平

珍珠宮

開心吸收勳章

oceandeepsea 發表於 17-1-25 13:25
有咩抵買,記得報料,造福人群,另買一年免郵費,係咪收8GBP,無限次數,咁咪好平好平
...
你睇漏左呀

一年性國際運送安排, GBP 31.36=HKD298.806 大約,一年內購物就不用付運費啊。
違規內容

首頁
12345...11

尾頁

跳至