夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

真係要睇醫生,男人好自卑。妳好似比佢叻D。我指學識教育上。

大宅

如果你說服到你先生去看政府醫生的話(普通科門診也可以),同醫生提出要轉介信,轉介去看精神科醫生吧,不一定精神病才看,情緒病也需要治療。

別墅

yan1017 發表於 17-1-12 01:47
佢已經唔係第一次咁樣,我個仔親子旅行一齊去,佢又係突然之間發癲。無啦啦講 x你老母好X熱呀,以後呢啲旅 ...

我老公都無時無刻發癲,系街系巴士系屋企系我父母都可以無時無刻發癲講粗口鬧我,系小朋面前都一樣,由初初會鬧到喊,到而家我麻木,好想扮唔識佢,我以為得我老公甘衰,找到知音人

複式洋房

yan1017 發表於 17-1-12 01:47
佢已經唔係第一次咁樣,我個仔親子旅行一齊去,佢又係突然之間發癲。無啦啦講 x你老母好X熱呀,以後呢啲旅 ...

如果照你咁講,以前無野,係最近先咁

有理由相信佢真係需要睇睇醫生!

可能佢都控制唔到自已!佢都唔想!

男爵府

+3金熱血

mickey2013 發表於 17-1-12 16:14
點解咁多人唔記得結婚當日係答應左對方有病都會一齊頂住?而家樓主老公既行為好明顯係病徵,唔係佢想咁對自 ...

我c6証實有bipolar巳經15多年了,我們一起25年,有個6歲的囝仔,經歷過很多。我可以話我巳經用盡一切努力去維持婚姻,他有吃藥,看醫生,但情緒越來越像樓主形容的那種人。我近來經常不明不白地被罵。常說我同囝仔令他失自由。我最近感覺到我跟他的婚姻好想巳經走到了盡頭。係時候放手了。
覺得如果太拾着因為初初的承諾,明明破壞了卻不放手會很辛苦的。

子爵府

yan1017 發表於 17-2-11 04:02
我明白,我自己都有諗過自己有無錯先係度訴苦。未出post之前,個情況已經係一段時間!真係忍左好耐。我唔 ...

你老公最後有冇睇醫生?
佢尼啲係躁狂症
會有對特定對象而發火
幻想特定對象有好多野對佢唔好

男爵府

你先生對佢自己朋友好,唔會咁樣對佢自己朋友, 只會對你郁手郁腳同粗口問候你似係唔尊重你, 見你好蝦淨係將自己脾氣發洩你身上, 可能佢覺得佢點對你你都係跟住佢唔會離開佢.我覺得佢先生唔似情緒有問題,佢係唔尊重你,唔放你在佢心內.

大宅

搵一次你顛過佢

首頁

尾頁

跳至