自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

主要比小朋友出街時可以上網,價錢平,接收唔係太差,請推介!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:主要比小朋友出街時可以上網,價錢平,接收

原帖由 chanhiushan 於 17-01-12 發表
主要比小朋友出街時可以上網,價錢平,接收唔係太差,請推介!
同問?

男爵府

深水埗買D 240蚊張10GB用360日既,有幾百分鐘傾電話

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

之前趁六折時買,只需 $28.8

wcpcelia    發表於 17-1-12 16:00

男爵府

google_hi 發表於 17-1-12 12:29
深水埗買D 240蚊張10GB用360日既,有幾百分鐘傾電話

請問張卡叫乜名? 如用哂,有無得增值?去邊度可以增值?

男爵府

doughnut_cyc 發表於 17-1-12 15:40

上網速度可以嗎?你可以用幾耐呀?

男爵府

doughnut_cyc 發表於 17-1-12 15:40

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

chanhiushan 發表於 17-1-12 15:42

我買俾阿女用,佢主要都係通話,有時都會上 you tube 睇下片既,冇聽佢反映過唔流暢 小朋友要求唔高,趁六折買入我覺得幾抵玩

男爵府

doughnut_cyc 發表於 17-1-12 15:54
我買俾阿女用,佢主要都係通話,有時都會上 you tube 睇下片既,冇聽佢反映過唔流暢 小朋友要求唔 ...

請問你用左幾耐呀?需要埴值未?

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

幾好喎,又抵用

男爵府

數碼通果張開月費PLAN 38蚊300MB, YOUTUBE應該睇唔到一個鐘就玩完?

男爵府

chanhiushan 發表於 17-1-12 15:40
請問張卡叫乜名? 如用哂,有無得增值?去邊度可以增值?

4G王KING KING無得增
一開卡就360日,用晒10G/講完D分鐘就可以唔要

租CSL線

男爵府

開心仔媽咪 發表於 17-1-12 16:11
幾好喎,又抵用

主要上網係玩 Pokémon ,唔知可以玩幾耐就無錢?

男爵府

點計SMARTONE果張CARD 28.8一個月,10個月都280蚊,仲要10個月加埋得3GB
除非你係短期用,否則240蚊買一年10GB無得輸

男爵府

google_hi 發表於 17-1-12 17:43
點計SMARTONE果張CARD 28.8一個月,10個月都280蚊,仲要10個月加埋得3GB
除非你係短期用,否則240蚊買一年10GB ...

去左smarTone 門市問啦,無呢款儲值咭,叫我考慮上台月費$108!我覺得貴!

侯爵府

chanhiushan 發表於 17-1-12 15:56
請問你用左幾耐呀?需要埴值未?

用左兩三個月,未駛增值住,因佢主要用作通話多,即使係繁忙時間講都有400分鐘,有排搣

侯爵府

chanhiushan 發表於 17-1-12 18:43
去左smarTone 門市問啦,無呢款儲值咭,叫我考慮上台月費$108!我覺得貴!
...

依張係響 759 買喎,唔係響 smartone 門市

侯爵府

chanhiushan 發表於 17-1-12 17:15
主要上網係玩 Pokémon ,唔知可以玩幾耐就無錢?

如主要用作上網就唔抵喇,因為計 $8/小時
面值 $48,即係分開上有六次,如連續不停上網,就可用兩日,咁就玩哂張卡架喇

大宅

google_hi 發表於 17-1-12 12:29

我lee 張咭同樣係深水埗買
$280 ~10GB&1000分鐘本地通話
360日有效
數據用哂就淨通話 or 通話用哂就淨數據
如果仍有數據&通話分鐘,但過有效期,咭就失效

珍珠宮

2024年龍年勳章

仲有冇呀?

首頁

尾頁

跳至