自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原來擺左上枱後,因要近sink盤,個切菜位無埋,點算 ,要執執位

水晶宮

cindy618 發表於 17-1-16 22:37
原來擺左上枱後,因要近sink盤,個切菜位無埋,點算 ,要執執位

吾一定要近sink 盤架。安放好後拎個水桶接水就攪掂了.我sink 盤同部機係一頭一尾的.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Kittymummy 發表於 17-1-16 22:38
吾一定要近sink 盤架。安放好後拎個水桶接水就攪掂了.我sink 盤同部機係一頭一尾的.
...

我仲打算整高佢,要買個小架仔

水晶宮

cindy618 發表於 17-1-16 22:45
我仲打算整高佢,要買個小架仔

你整高還整高,要留頂位倒水呀記得.
不過真係堅好用,仲要吾駛安裝. 一安裝就好麻煩,變相我少左廚柜擺野.

wcpcelia    發表於 17-1-17 12:16
wcpcelia    發表於 17-1-17 12:15

瑪瑙宮

Kittymummy 發表於 17-1-16 22:47
你整高還整高,要留頂位倒水呀記得.
不過真係堅好用,仲要吾駛安裝. 一安裝就好麻煩,變相我少左廚柜擺野. ...

係喎,好在你提我要預位倒水

首頁

尾頁

跳至