影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

開左池晟套被告人,你地有冇人睇左?

琥珀宮

畀面勳章

Pollyowen 發表於 17-1-25 08:17
我覺得似tbb張穎康

專登search,原來果個叫張穎康 咁一d都唔似

亦凡我覺得有d似我舊愛言承旭後生果時

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Pollyowen 發表於 17-1-25 08:24
開左池晟套被告人,你地有冇人睇左?

開左missing 9, 睇完藍海先開被告人

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

cocok 發表於 17-1-25 08:31

亦凡我覺得有d似我舊愛言承旭後生果時:love ...

第三張剛睇有啲似lmh

琥珀宮

畀面勳章

Pollyowen 發表於 17-1-25 08:17
我試過2至6度,都凍

我試過零下8度浸溫泉,個感覺真係好難忘

琥珀宮

畀面勳章

coo1068 發表於 17-1-25 08:32
第三張剛睇有啲似lmh

眼神靚好多,輪廓sharp d,lmh長期肥腫咁

象牙宮

cocok 發表於 17-1-25 08:39
眼神靚好多,輪廓sharp d,lmh長期肥腫咁

剛睇時有啲似

琥珀宮

畀面勳章

Pollyowen 發表於 17-1-25 08:20
隊btob都認到,不過旼赫如果混入其他男團人一齊,我冇信心認返佢出黎,佢樣太一般
...

旻赫樣同名都太common

琥珀宮

畀面勳章

coo1068 發表於 17-1-25 08:22
日本我只去過雪山,係日本未見過落雪,人生第一次見雪就係北京
...

係喎我都去過富士山,但唔太凍

琥珀宮

畀面勳章

coo1068 發表於 17-1-25 08:40
剛睇時有啲似

Lmh都係所謂既亞洲男神

象牙宮

cocok 發表於 17-1-25 08:43
係喎我都去過富士山,但唔太凍

我去都要著羽絨㗎都凍

象牙宮

cocok 發表於 17-1-25 08:43
Lmh都係所謂既亞洲男神

所謂囉

瑪瑙宮

cocok 發表於 17-1-25 08:42
旻赫樣同名都太common
我覺得佢上台時成日做埋D懶型樣, 頂佢唔順
星材做就可愛好多

瑪瑙宮

coo1068 發表於 17-1-25 08:50
我去都要著羽絨㗎都凍
我C6上網買左件140碼童裝羽絨返黎俾阿女去韓國(我女頂盡著110),件褸返到黎150-160CM,大件到我都著到我著完留俾阿女大都仲得

象牙宮

Pollyowen 發表於 17-1-25 08:55
我C6上網買左件140碼童裝羽絨返黎俾阿女去韓國(我女頂盡著110),件褸返到黎150-160CM,大件到我都著到:igiveu ...

象牙宮

我C6上網買左件140碼童裝羽絨返黎俾阿女去韓國(我女頂盡著110),件褸返到黎150-160CM,大件到我都著到:igiveu ...

男人係吾識買衫俾小朋友

琥珀宮

畀面勳章

上次我地都上網買左columbia羽絨俾囝著,但我地有去舖頭試,個sales講左咩size我地先買,因舖頭冇果個size 我見我仔都夠暖

咁你囡果件有冇得換?你c6唔知size唔問你就買?

瑪瑙宮

cocok 發表於 17-1-25 08:31

亦凡我覺得有d似我舊愛言承旭後生果時:love ...
我又認唔到人, 點解同3X戲入面個亦凡唔同樣

瑪瑙宮

cocok 發表於 17-1-25 09:16
上次我地都上網買左columbia羽絨俾囝著,但我地有去舖頭試,個sales講左咩size我地先買,因舖頭冇果個size ...
佢話特登買大件D

琥珀宮

畀面勳章

Pollyowen 發表於 17-1-25 09:41
佢話特登買大件D

但你囡好似細過我囝,點會買140

首頁

尾頁

跳至