潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

kamanma 發表於 17-1-21 15:41
我都覺得影得好差...晏些回家試下再影過

這張應該會影得清楚一些
Hello...

子爵府

2018母親節勳章

回覆 kamanma 的帖子

請問耳環托後面個圈是甚麼用途?耳環支針係最尖位置?

水晶宮

bigcattong 發表於 17-1-23 14:17

請問耳環托後面個圈是甚麼用途?耳環支針係最尖位置? ...

針係做係最高尖位,我想凌型載如果做係中間始終會轉動移位
托後面個環應該係for 承托對耳環冇咁敘....不知是否正確呢

bigcattong    發表於 17-1-25 19:53
Hello...

別墅

kamanma 發表於 17-1-20 11:16
我用尺度過件 adults size 0 比 Kids size 14,Bust/ Hips/ Waist 成件衫周圍大左1 Inches 左右,如果平時 ...

麻煩JM可否提供action pic? 想比較一下童裝12碼跟大人0碼。Thank you.

水晶宮

玻璃人 發表於 17-1-24 07:26
麻煩JM可否提供action pic? 想比較一下童裝12碼跟大人0碼。Thank you.

紅色/kids size 14
黑色/adult size 0
pink/kids size 12
紅色kids 比黑adult 成件衫大一吋,而黑色adult 側大 Kids 12 一吋...我個人163高 48kg, 穿Kids 14/ Adult 0/S 也非常Fit, 但 Kids 12 就真係太細 chest 拉了拉鍊後很難看⋯⋯Kids 12
Hello...

水晶宮

玻璃人 發表於 17-1-24 07:26

就算 kids size 14/12 的差別也很大
Hello...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kamanma 發表於 17-1-19 18:44
online 訂三天收貨...新年有新衫新鞋著
之前買左件Moncler Kids 紅色個款好靚...HK又冇返這個款... ...

錫自己多d, 你做到了!

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kamanma    發表於 17-1-24 19:42

水晶宮

ChloeMa 發表於 17-1-24 15:25
錫自己多d, 你做到了!

祝新年快樂!願望成真!
Hello...

子爵府

2018母親節勳章

kids 12 同14 一個碼差好遠喎可否影張Arm logo detail 睇下 kids 同adult 有沒有分別?

公爵府

kamanma 發表於 17-1-19 18:44
online 訂三天收貨...新年有新衫新鞋著
之前買左件Moncler Kids 紅色個款好靚...HK又冇返這個款... ...

大宅

which website my dear??

水晶宮

Jennife826kkwok 發表於 17-1-26 18:24
which website my dear??

Hihi, Farfetc#
Hello...

水晶宮

Kamanma, 今劑我真係比你毒到了,我訂左件pink color, 14Y...嘩哈哈,等收貨

bigcattong    發表於 17-1-27 19:12

水晶宮

Kittymummy 發表於 17-1-26 21:25
Kamanma, 今劑我真係比你毒到了,我訂左件pink color, 14Y...嘩哈哈,等收貨

...

Hahaa, 好叻呀妳咁靚pink color 14Y都比妳買到,我即刻入去睇已經冇晒14碼喇好吸引我都鐘意吖
kittymummy 妳㨂親件件都係靚野正野...應該係妳毒我多D呀
預祝大家都心想事成青春常駐身體健康

Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-1-26 22:32
Hahaa, 好叻呀妳咁靚pink color 14Y都比妳買到,我即刻入去睇已經冇晒14碼喇好吸引我都鐘意吖:ilove ...

係呀,我都覺得好lucky, 咁都比我買到14Y.
如果佢其他款都有的話,我肯定流血不止
全單滿$2500 包shipping (ups or DHL) 所以我是旦買件T, 呢個牌子係意大利牌子,好抵. 加多2百幾夠free shipping

水晶宮

Kittymummy 發表於 17-1-26 22:37
係呀,我都覺得好lucky, 咁都比我買到14Y.
如果佢其他款都有的話,我肯定流血不止
全單滿$2500 ...

真係 good price款又 very nice ar多謝妳放毒以後又多一間online shopping 的選擇
Hello...

子爵府

2018母親節勳章

可否影張Arm logo detail 睇下 kids 同adult 有沒有分別?謝謝

水晶宮

kamanma 發表於 17-1-26 22:44
真係 good price款又 very nice ar多謝妳放毒以後又多一間online shopping 的選擇:excited ...

哎呀,果件light pink 岩岩先出貨,預計星期一會收到。果頭係selfridge 又見到件14Y, 岩岩又買埋了。不過其實最想要黑色/navy, 可惜冇我碼

水晶宮

Kittymummy 發表於 17-2-4 17:20
哎呀,果件light pink 岩岩先出貨,預計星期一會收到。果頭係selfridge 又見到件14Y, 岩岩又買埋了。不過 ...

妳真係 shopping 皇又搵到靚色靚款靚價,好野不段搵到靚野等分亨
我之前件Kids 12 著唔到,我email 去同 farfetch 講佢地真係超級好,幫我搵到k14 喇雖然比妳介紹 raffaello 貴左DD 但ok la 咁好的服務,他們叫我訂12, 但會寄14 給我喎
Hello...

首頁

尾頁

跳至