網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

前日集運發貨,啱啱送到,幾乎完好無缺,好香蘋果味,今晚試食!買入價85.9人仔5kg。

我在京东发现了一个不错的商品:红旗坡 新疆阿克苏苹果 约18枚 约5kg,点击查看:https://item.m.jd.com/product/4208544.html | 下载京东APP查看更多商品:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

siu05    發表於 17-1-20 16:02

翡翠宮

回覆樓主:

同場加映,贛南臍橙。

我在京东发现了一个不错的商品:杨氏YANG`S 赣南脐橙 5斤装 铂金果,点击查看:https://item.m.jd.com/product/4206308.html | 下载京东APP查看更多商品:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

saiwanho    發表於 17-1-20 15:07

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lyh80115 發表於 17-1-20 14:59
前日集運發貨,啱啱送到,幾乎完好無缺,好香蘋果味,今晚試食!買入價85.9人仔5kg。

我在京东发现了一个 ...
哇, 一大箱!!!! 前輩一家很愛吃蘋果?

您可以開個topic叫神州大地美食評價!

bbcool  : 發表於 17-2-7 21:50

象牙宮

好大箱.... 是不送禮?
我有冇份?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

lyh80115 發表於 17-1-20 15:06
同場加映,贛南臍橙。

我在京东发现了一个不错的商品:杨氏YANG`S 赣南脐橙 5斤装 铂金果,点击查看:http ...

贛南臍橙。至愛。
很甜。

內地淘/ 超市購也不便宜。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

saiwanho 發表於 17-1-20 15:06

佢好熟大陸, 又熱心幫人。

理性討論交流者。

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

333s 發表於 17-1-20 16:11
佢好熟大陸, 又熱心幫人。
前輩是我的偶像!! 活字典一大本!!!

伯爵府

玩具勳章

找那間集運? 我上次買蘋果,沒一個是冰糖心

大宅

回覆樓主:

真係趕得切送到嚟喎,臍橙好食,好甜㗎,蘋果甜嗎?
◇◆◆◇

子爵府

神州任你淘!

翡翠宮

saiwanho 發表於 17-1-20 15:06

過年慢慢食,好香好新鮮。

翡翠宮

333s 發表於 17-1-20 16:09
好大箱.... 是不送禮?
我有冇份?

送咗少少啦,都係熟客(同事),或者禮尚往來。

翡翠宮

sum_mit 發表於 17-1-20 18:21
找那間集運? 我上次買蘋果,沒一個是冰糖心

立信集運,前日付款,今日到,工商區,比平時慢1日啫,滿意。

剛剛食咗個,超爽好甜,無切開睇過有無糖心呀,下次横切睇下。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好叻呀!有無壓爛到呀?
Kinglong

翡翠宮

Kinglong 發表於 17-1-21 10:27
好叻呀!有無壓爛到呀?

絕大部分完好,只有一個一處少少撞凹;橙都係完好,雖然個盒一角撞凹咗。

男爵府

好正啊~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lyh80115 發表於 17-1-21 10:34
絕大部分完好,只有一個一處少少撞凹;橙都係完好,雖然個盒一角撞凹咗。
...

好厲害呀
Kinglong

大宅

回覆樓主:

直送香港定集運呀?邊間集運可以送呀?

翡翠宮

wingyanmui 發表於 17-1-22 15:33
直送香港定集運呀?邊間集運可以送呀?

用集運呀,立信 www.lxe168.com

子爵府

是真正冰糖心嗎?

首頁

尾頁

跳至