懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下大家响邊度報惠氏講座?
我成日去官網睇都揾唔到,响邊度揾?

別墅

Kidkid_kid 發表於 17-1-20 18:01

我上次係 http://www.healthtalk.hk/tc/ 呢個網報,岩岩收到msg 抽中今個星期六

大宅

Kidkid_kid 發表於 17-1-20 18:01

你仲可以去facebook嗰度睇, 同埋有時有一些禮品網站都會講的。

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 BK Milk勳章 開心吸收勳章

jumpjumptiger28 發表於 17-2-23 21:07
我上次係 http://www.healthtalk.hk/tc/ 呢個網報,岩岩收到msg 抽中今個星期六
...
HI~我都抽中今個星期六呀你邊場?

大宅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 BK Milk勳章 開心吸收勳章

惠氏官網既"最新動向"會有架... 你之前搵唔到應該係咁岩果排佢冇搞講座~

別墅

lyh0904 發表於 17-2-24 11:39
HI~我都抽中今個星期六呀你邊場?

我第一場啊

大宅

jumpjumptiger28 發表於 17-2-24 12:29
我第一場啊
好早啊~ 我第2場不過老公唔得閒陪我去

別墅

lyh0904 發表於 17-2-24 13:06
好早啊~ 我第2場不過老公唔得閒陪我去

諗住去完去BB展
我見個講座有得實習湊BB,你會唔會等埋老公先去

大宅

jumpjumptiger28 發表於 17-2-24 14:28
諗住去完去BB展
我見個講座有得實習湊BB,你會唔會等埋老公先去
...
我都想去BB展 但太多人喇自己去好危險
係呀...有假B實習好正 但係老公得星期日放假 佢個講座今次唔報我又唔知下次幾時有

首頁

尾頁

跳至