夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

今日發現C6有小三,已經第二次,個小三一早知我存在同知道我地有兩個小朋友,唔明點解後生女仲要鍾個頭埋來,她自己講知道做小三個名唔好受,何苦女人難為女人。我已經哭完,亦清楚明白自己系時候要放過自己,再落去都無意義。

大宅

shanwei831 發表於 17-1-23 13:01
今日發現C6有小三,已經第二次,個小三一早知我存在同知道我地有兩個小朋友,唔明點解後生女仲要鍾個頭埋來 ...

正所謂一不離二,仲會越學越精越多大話,放生自己吧jm

大宅

卡爾 發表於 17-1-23 13:14
正所謂一不離二,仲會越學越精越多大話,放生自己吧jm

覺得累左兩個小朋友,他地仲咁細個

大宅

你老公有咩反應?

大宅

gtg435i 發表於 17-1-23 13:58
你老公有咩反應?

0反應,我話係咪我問題,他話唔係,係自己問題,但我見她同個小三講我有問題,唔關心他。自問我自己已經盡左我能力,每日收工照顧兩個小朋友已經好累,他夜收工都幫唔到手(成日去玩搵朋友傾計),家用又唔給,問他拿話無錢叫我自己用小D,大佬,我萬三一個月要學費,車費,保險,醫生,奶粉,尿片,你想我點。好多時朋友約都唔敢出去,驚太貴啊

Jolin_Yuen    發表於 17-1-26 16:18

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

shanwei831 發表於 17-1-23 14:09
0反應,我話係咪我問題,他話唔係,係自己問題,但我見她同個小三講我有問題,唔關心他。自問我自己已經盡 ...
shanwei831,你保重。你C6 除左俾左兩粒精子,生左兩個小朋友,對個家 0貢獻!
列出離開佢的好處和壞處,你就知點做。
佢同小三講你唔關心佢,唔需要放上心,佢唔同賤女人講自己慘丶婚姻冇幸福,點溝女?
小三知個男人有老婆仔女都黐埋去,自以為是救個男人,以為自己才是真愛,其實個男人只當佢免費雞,你無謂同佢地講咁多,以免激死自己。

大宅

回覆 soso1227 的帖子

多謝你!我已經無話可說,自問對他屋企同他已經做得夠好,比我屋企還要好。得到結果如此只能說我沒有好好帶眼識人,我會照顧好對小朋友,希望到時個官會給對小朋友我。如果跟他我仔女應該好慘,他由頭到尾無盡過爸爸責任啊。

男爵府

離開的應該是小三 , 不是妳 !

要哭的應該是小三 , 也不是妳 !

無論多少個小三 ,都是雲霧略過的紅顏禍水 ,實存不實在。

大宅

回覆 cedarcone 的帖子

算喇,第一次我選擇原諒,因為他話為屋企好像多D錢所以上大陸做野,跟住就食左他下屬,返來做野後古他會收心養性,同他生多個女,點知。。。。心傷已經系事實,我唔想再受傷,我驚我終有一日接受唔到做傻事時,搞到D仔女無人照顧仲慘,無爸爸唔緊要,無媽媽就無人要。

男爵府

回覆:小三

啱呀!我老媽細時成日同我講?冇爸爸未算慘,冇媽媽就好悽涼!樓主好好為自己和小朋友打算,黑暗過後始終會有黎明真的保重。

子爵府

畀面勳章

回覆 shanwei831 的帖子

離婚簡直要去慶祝。。佢冇對家庭負過責任,乜都你做晒!佢當然同小三講得有咁慘得咁慘,因為佢要贏得同情丫嘛。。 呢家簡直天助你也,有咁快得咁快走。。唔好返轉頭,呢啲人只會拖累你同小朋友,死不足惜

別墅

shanwei831 發表於 17-1-23 14:38

算喇,第一次我選擇原諒,因為他話為屋企好像多D錢所以上大陸做野,跟住就食左他下 ...
支持你!第一次就話可以原諒..但第二次就無得原諒囉...有左第二次即都會有第三次
早D斷絕來往總好...對小朋友都好!

希望樓主你加油!努力咁照顧小朋友,就算無左爸爸都可以有溫暖既家俾小朋友
吳好因為呢D既男人已傷心氣餒..

大宅

加油呀, 支持你, 冇左佢你都可以生活得好精彩!!! 唔好因為咁嘅男人就傷心一世, 唔值得.

第時個小三都會體驗到你而家嘅滋味,只係時間問題. 你早佢一步脫苦海.

大宅

我認識有個人做人小三 姖話比我聽個男人只愛姖一個唔愛姖老婆 同老婆一齊係被逼既 多數小三都係咁認為 天真 . 個個女人都會認為個男人係最愛自己 . 要接受現實好難 大婆是 小三亦是

侯爵府

算喇,第一次我選擇原諒,因為他話為屋企好像多D錢所以上大陸做野,跟住就食左他下 ...

好彩你堅強

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

愛自己、愛你的小孩。不要再對這個男人有幻想,聽你所說的他不值得你再為他付出了。

男爵府

回覆樓主:

出軌只有0次和無數次

卡爾    發表於 17-1-26 14:34

男爵府

傻豬黎既2公婆有問題係一回事佢出軌係另一回事

學星爺講,七孔流血還七孔流血,死還死,2樣野黎架

咁講,2公婆出現問題,可能你都要負返少少責任
不過人就係從錯誤中成長架嘛
你為對仔女著想已經係一個好好既媽媽
著想既點係,你唔會盲目咁因為想家庭完整而去忍受呢件事
你睇下呢度幾多JM,帶住小朋友走出去過得更好
甚至搵到另一個幸福
所以加油! 你為小朋友付出幾多,佢地係會感受到既

個第三者講乜都唔好理佢啦
佢知第三者呢個朵唔好聽就唔會叉隻腳埋黎啦,攞黎講呀佢
我堅信一個原則,剃人頭者,人剃其頭也
你老公今日可以因為佢放棄你,他朝佢都可能受返呢個果
學程大嫂話齋「貪你靚仔呀? 同你講心呀?」
算吧啦~~唔好聽個D廢話,專心照顧好小朋友
你得既JM,加油!!!

大宅

不用內疚,愧對子女的是他,做錯的是他

水晶宮

有得一次就有第二次,放手啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至