影視娛樂

跳至

首頁
45678...11

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 17-4-4 12:05
今次妳叻叻! 咁早睇左。

等睇e生時煲
今日可以勁煲,因病左乜都去唔到,好彩有韓劇陪我

水晶宮

親子王國15週年勳章

kcm 發表於 17-4-4 13:34
等睇e生時煲
...

休息一下, 妳就出門旅行的。
[

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 17-4-4 13:42
休息一下, 妳就出門旅行的。

多謝

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

啱睇左呢套,為boyoung睇,都幾悶吓,又要留心睇,希望之後會精彩D啦

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kcm 發表於 17-4-4 13:34
等睇e生時煲
...
take care ah. Speedy recovery for your trip

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-4 17:26
啱睇左呢套,為boyoung睇,都幾悶吓,又要留心睇,希望之後會精彩D啦

所以我睇得好累的, 比平時的韓劇要專注力多些的。
[

水晶宮

htts 發表於 17-4-4 17:27
take care ah. Speedy recovery for your trip

多謝

水晶宮

htts 發表於 17-4-4 17:26

我覺得好有戲味
不過要好專心睇

寶石宮

amychoi 發表於 17-4-4 17:44
所以我睇得好累的, 比平時的韓劇要專注力多些的。
我無睇1,2,但知講D咩嘅。但開3睇,真係要好留神,但都有D辛苦

寶石宮

kcm 發表於 17-4-4 18:01
我覺得好有戲味
不過要好專心睇
我覺得男女主都好有較量點乍,所以會睇落去。

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-4 18:04
我無睇1,2,但知講D咩嘅。但開3睇,真係要好留神,但都有D辛苦

專登抖夠精神留今晚睇。
[

寶石宮

amychoi 發表於 17-4-4 18:17
專登抖夠精神留今晚睇。
聽日有4啦

水晶宮

htts 發表於 17-4-4 18:04

你直接開ep3
好難明喎

寶石宮

kcm 發表於 17-4-4 19:34
你直接開ep3
好難明喎
之前睇左個好深入嘅1-2集介紹, 所以OK。

我睇左4, 今次留心左, 覺得有戲味喇, 東俊好鬼有型。 佢同定日之間較量好睇, 瑛珠身份揭開左, 之後幫呀爸洗白之路更難行。 我好喜歡 佢果句, 當呀把放出來後, 東俊做左太白主子, 但一切都係咁髒。 韓國真係有錢就乜都得

伯爵府

kcm 發表於 17-4-4 19:34
你直接開ep3
好難明喎
睇到3一半, 唔係好明:

1. 崔點解要李做女婿? 他只是利用佢搞掂申記者, 如欣賞才華, 收歸旗下咪得, 李爸家族又唔係幫到咩手.

2. 點解李要向老婆通風報信? 驚佢爆大鑊?

水晶宮

soscho 發表於 17-4-5 08:37
睇到3一半, 唔係好明:

1. 崔點解要李做女婿? 他只是利用佢搞掂申記者, 如欣賞才華, 收歸旗下咪得, 李爸家 ...

我同你一樣都有咁既疑問
另外我都唔明英珠點解咁信東俊? 就係因為佢一句說話? 其實佢死左都唔知咩事啦!

水晶宮

htts 發表於 17-4-5 08:35
之前睇左個好深入嘅1-2集介紹, 所以OK。

我睇左4, 今次留心左, 覺得有戲味喇, 東俊好鬼有型。 ...
你咁快睇左EP4我未睇.
我都好好奇英珠一個人點同太白集團鬥

寶石宮

kcm 發表於 17-4-5 08:47
我同你一樣都有咁既疑問
另外我都唔明英珠點解咁信東俊? 就係因為佢一句說話? 其實佢死左都唔知咩 ...
我唔覺得信, 其實係利用嗟 瑛珠都唔怕C嘅, 佢豁晒出去咁。

寶石宮

kcm 發表於 17-4-5 08:51
你咁快睇左EP4我未睇.
我都好好奇英珠一個人點同太白集團鬥
所以佢要利用東俊, E家2人各取所需而合作

水晶宮

htts 發表於 17-4-5 09:00
所以佢要利用東俊, E家2人各取所需而合作
但一條片又點會可以威脅到東俊? 而東俊幫佢對自己都冇好處.
除非太白想整死東俊, 咁就有合作理由.

首頁
45678...11

尾頁

跳至