單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

不如你想像一下,當你生BB好痛果時,佢唔理你去左飲酒hi野叫雞,你BB出左世,佢係屋企,聽到BB喊只會發脾氣叫BB唔好煩,跟住你地大吵,佢呯門上左大陸hi野攬女,剩低你對住狂喊BB.
等BB大啲,佢賭毒癮更深,終於借左大2窿。啲追數佬日日黎追數,你幫佢填定睇住佢比人斬?

賭已經好衰,佢仲Hi野搵女人,如果你發現左佢喊住話好愛你,會改都話有機會同佢捱,但宜家……我勸你好好諗清楚……值唔值得呢?
歡迎加入電子書緣館!一齊分享你喜歡嘅文章

大宅

回覆樓主:

你覺得有呢個爸爸 , bb第時會唔會感到自豪 ?
你怕佢冇爸爸比人笑 , 我覺得佢有一個又酗酒又吸毒又爛賭又叫雞又打女人嘅阿爸 ,更加比人笑 。

男爵府

妳唔走bb 有個咁的爸爸會多謝妳嗎?
單親都好多成功小朋友, 例如周杰倫 容祖兒
會更加識得珍惜媽媽的辛苦。
加油, 決定從來唔容易做, 但要make a right choice
我地支持妳
te quiero mucho mi amo

大宅

叫雞一陣 返黎又搞你..你俾唔俾佢搞?

有D 唔知咩病傳染俾你點算?

大宅

你自己有冇屋企人可以幫到手?

大宅

BK Milk勳章

如果唔愛就離開,有個咁嘅爸爸對小朋友成長都唔好

大宅

唔知妳現在情況,但个老公毫無責任感,仲跟住佢妳辛苦之餘將来又教壞个仔,其實妳繼續跟佢,仲辛苦过單親,唔係教人分妻,但妳老公情況真係無得救

別墅

回覆樓主:

坦言,以你的情況,離婚嗰一刻除咗傷痛外真是會有解脫的感覺。

大宅

sukiloveme1986 發表於 17-1-29 01:00
回覆 janetysc 的帖子

我都係咁諗,點解仲要同佢走落去?因為我都好辛苦好無助,依家仲有左bb下個月生,應 ...

你想個仔無爸爸
定個仔有個黃賭毒齊晒既爸爸

洋房

回覆樓主:

如果我係你都走,有朝一日還唔起賭債要埋你奶粉錢你嚟還

首頁

尾頁

跳至