親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,謝謝!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

值得呀!雖然唔大,但環境真不錯

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主:

但員工就好唔得。攪錯曬唔緊要,攪返好就得。但態度唔好仲覺得自己無錯結果嘥曬我地三個家庭時間。

我地一早約好時間,但當日無人接待,狂打電話又唔聽。到等到有人,就話我地攪錯。明明約好咗,後來攪咗好耐終於開始,佢就話我地記錯日期時間。我地都唔出聲,忍佢。
到開始佢地又攪錯我地之前約好嘅活動,之後又見到員工不善待小羊,所以以後都唔會去支持呢d地方。
錢就收足,無俾足一早約好嘅內容,我地可以體諒但無諗到要受人氣

子爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章

馬騮山寨主 發表於 17-2-2 09:49
如題,謝謝!

今個星期日會去。去完報告!

大宅

回覆樓主:

值得,但交通唔方便,帶住d細由科大行落去行到腳震腳軟

大宅

早兩日去完,由科大行落山都ok,當行山。但入面無乜好玩,除非一班識嘅小朋友一齊去,玩下集體遊戲。我哋等導賞、等整鬆餅、等船走,等嘅時間好多!環境係幾好,夠大,但唔會再去!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

馬騮山寨主 發表於 17-2-4 10:47
早兩日去完,由科大行落山都ok,當行山。但入面無乜好玩,除非一班識嘅小朋友一齊去,玩下集體遊戲。我哋等 ...
多謝報料,真係諗住去下,
原來又係會失望
花花真美好!

大宅

馬騮山寨主 發表於 17-2-2 09:49
如題,謝謝!

去過2次

如小朋友細,來回最好坐街渡,科大條樓梯太斜,加上小朋友坐船都好開心

環境好舒服,活動內容都適合有小朋友的家庭,職員都友善

侯爵府

夏天玩到顛

AgnesChanChan 發表於 17-2-24 06:49
去過2次

如小朋友細,來回最好坐街渡,科大條樓梯太斜,加上小朋友坐船都好開心
請問適合幾多歲玩?要預多少時間?

大宅

AgnesChanChan 發表於 17-2-24 06:49
去過2次

係邊度坐街渡???

禁止訪問

大宅

有無人揸車去白沙灣碼頭?2:00泊車情況點?? 如果搭車入...走時搭的士難唔難搵呢?? 非常感謝

大宅

剛去完, 都係一班識既小朋友/家長一齊去會開心D!
地方就唔係太大, 不過小朋友玩既地方都算多!
不過你話係有機農場, 就不算太大, 想睇多D 耕種既野, 就唔會太多囉!
而員工既態度就一般啦, 有時都唔理我地, 有點點亂
不過都係清涼先去, 上星期去, 已經熱到死死下咁!

大宅

尋日去完天氣好好,所以都幾熱
由科大行落去都可以接受廿零分鐘到,但回程真係好吃力,唔建議。
至於員工態度,我只接觸三個人,一個點名,一個導賞 ,一個整鬆餅。我覺得三個態度都ok wor!
場地唔大,但我覺得都足夠,因唔算太多人。另場地設施環境都比其他農場等乾淨同新。

大宅

有小朋友一定要坐船, 行山大人行20分鐘, 小朋友來講好辛苦....

無野玩, 得個熱字....唔會再去啦...

首頁

尾頁

跳至