少年成長

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

我就唔會畀

男爵府

2018復活節勳章

可以約對方父母出來傾吓計,了解吓。因為始終澳洲好遠,怕佢水土不服

琥珀宮

fzzyc 發表於 17-2-15 17:26
女女就15歲 話想同佢朋友仲有佢屋企人一齊去澳洲旅行 朋友個爸爸係澳洲住過幾年 對個邊幾熟所以係自駕游
...

唔會比,早論有單一齊去旅行比親戚強姦左

水晶宮

MonkeyGirl 發表於 17-2-23 10:01
我都唔會比...

一來未出黎搵錢.. 就諗住去旅行? (可能你覺得我思想太舊) .. 但如同家人一齊去就無問題. 因 ...

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔比,唔想有後悔既事發生

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

唔去好d

複式洋房

回覆樓主:

如果兩家人很熟,父母都認識,有交情,放心的話就讓她去吧

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我都有這個煩惱

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

照顧多個女,好大責任
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

世途險惡人心難測,一陣人地阿爸覺得無免費午餐,仲起海外,比人地阿爸食左都唔知點算呀!獸父何其多,仲要人地個女,15歳,去邊度搵!出左事人地母女大義滅親咩!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

肯定唔俾
Minniemouse:-P

首頁

尾頁

跳至