親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

3日2夜$6仟幾其實幾貴。
第一日當你中午上船(其實佢黃昏先開船,但你中午可以上船先),第三日食完早餐7-8點就落船,實際玩得1.5日。不如加多少少去台灣、日本泊岸嗰d航程,會相對抵d。

子爵府

Lqueenie 發表於 17-2-17 21:31
我剛打上去問了

一家四口連所有稅項費用, 住最平的內艙房要total $6648

6648 船票 十 税, 旅社收。但落船前要另付 每人USD27 紿船服務費。

子爵府

hfr 發表於 17-2-16 14:26
有無同小朋友去過加勒比郵輪??
會很拋嗎?美麗華做特價599一位

599 只是船票費 , 頭兩位收費 第三及四位 同房 免船費...599x4= 2396 再另加每位税 8xx 付旅社。 落船前 再付每位USD27 服務費.。 最平的房

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

露比2006 發表於 17-2-23 09:09
6648 船票 十 税, 旅社收。但落船前要另付 每人USD27 紿船服務費。

已經計埋美金服務費

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kylie2006 發表於 17-2-22 15:32
3日2夜$6仟幾其實幾貴。
第一日當你中午上船(其實佢黃昏先開船,但你中午可以上船先),第三日食完早餐7-8 ...

係, 計計埋埋其實不是好平, 仲只有一日多d d 時間玩

大宅

我想找四月復活節前去的,玩四五日,有什麼選擇?

子爵府

cowboybaby 發表於 17-2-16 19:09
3日2夜不落船,3人共1萬左右,但我地住露台房,貴少少的

請問船上用餐洗唔洗額外收費?

大宅

好媽媽勳章

sweetcandychan 發表於 17-3-15 08:43
請問船上用餐洗唔洗額外收費?

指定餐廳唔洗收費

男爵府

tai_sui_lai 發表於 17-2-17 09:54
回覆 hfr 的帖子

我都有睇呢個PROMOTION 呀.
第3日,7點泊岸, 咁最遲可以幾點上岸

男爵府

bb12345 發表於 17-4-28 22:35
第3日,7點泊岸, 咁最遲可以幾點上岸

我嗰時問過,最遲9點要離開船了

大宅

我都PLAN左下年7月坐航行者號去沖繩, 其實想坐海洋贊禮號, 但隻船要11月先到港, 小朋友無假放, 希望航行者號好玩LA

大宅

回覆 suetyizoe 的帖子

請問你係邊度BOOK?

大宅

其實我未BOOK既, 因為我地下年7月先去, 上網睇左專業旅運覺得幾好

男爵府

回覆 hfr 的帖子

地點由邊度到邊度?

大宅

cowboybaby 發表於 17-3-15 08:53
指定餐廳唔洗收費

我報左7/7上三日兩夜呀,但問旅行社咩都話唔知,其實我想問下歌劇院同溜冰表演駛唔駛另外加錢買飛睇架?阿女想同睇夢工場啲卡通巡遊同話咩有得加錢一齊食早餐,但旅行社又話咩都唔知,我想問下你個次係咪有架?同埋又想問下打golf同自己溜冰駛唔駛又另外俾錢架?

好多問題呀我,唔好意思(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

好媽媽勳章

csc781106 發表於 17-5-10 19:59
我報左7/7上三日兩夜呀,但問旅行社咩都話唔知,其實我想問下歌劇院同溜冰表演駛唔駛另外加錢買飛睇架?阿 ...

溜冰,戲院,golf都唔洗俾錢,基本上果3日係無洗費

早餐我唔見有夢工場人物出現喎!巡遊就有,幾得意嘅,又係免費,小朋友會中意

大宅

好媽媽勳章

csc781106 發表於 17-5-10 19:59
我報左7/7上三日兩夜呀,但問旅行社咩都話唔知,其實我想問下歌劇院同溜冰表演駛唔駛另外加錢買飛睇架?阿 ...

仲有....我果時有c all stars 表現,戲就係上年剛落畫的star war

大宅

cowboybaby 發表於 17-5-10 20:48
仲有....我果時有c all stars 表現,戲就係上年剛落畫的star war

今年係好姨表演,我地剩係買左飛俾老爺奶奶睇,所以驚女女會悶,不過原來其他個啲嘢唔駛錢,咁就太好勒,唔該晒你地

男爵府

會唔會好多大b人

翡翠宮

suetyizoe 發表於 17-5-4 15:51
我都PLAN左下年7月坐航行者號去沖繩, 其實想坐海洋贊禮號, 但隻船要11月先到港, 小朋友無假放, 希望航行者 ...
美麗X有5玟晚沖繩,高雄$995-1990.坐costa .

首頁

尾頁

跳至