心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

有個曾經係好姐妹 呢幾年冇啦啦人間蒸發 唔搵我唔覆我訊息 直情係同我斷聯絡 但佢同其他人都仲有聯絡 好唔開心 唔知咩事會咁 我好懷念同佢之間既友誼

洋房

如果我係你,我會坦白問下佢

子爵府

回覆樓主:

同路人,感覺緣份不能強求!

男爵府

我就不會問原因 ,免得添加不必要煩惱 ,少一個朋友總好過多一個敵人。

她突然斷聯絡, 當然有其立場原因 ,不珍惜友誼既人,係不值得追究因由的。

她既然冷漠不在乎你,你又何必在意她 !

或許你當係寶, 人家當係草 !

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

cedarcone 發表於 17-2-20 14:53
我就不會問原因 ,免得添加不必要煩惱 ,少一個朋友總好過多一個敵人。

她突然斷聯絡, 當然有其立場原因 ,不 ...

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

bokit 發表於 17-2-20 14:50
同路人,感覺緣份不能強求!

同意,不勉強
生日月, 開心過

大宅

noryhui 發表於 17-2-20 09:56
有個曾經係好姐妹 呢幾年冇啦啦人間蒸發 唔搵我唔覆我訊息 直情係同我斷聯絡 但佢同其他人都仲有聯絡 好唔 ...
逢年過節訊息問候如果人地鐵心唔覆你咁你有主動聯絡算了左自己件心事囉!

公爵府

有個曾經係好姐妹 呢幾年冇啦啦人間蒸發 唔搵我唔覆我訊息 直情係同我斷聯絡 但佢同其他人都仲有聯絡 好唔 ...

畀你搵到佢都冇用,佢心入面對你一定有條刺

複式洋房

回覆樓主:

可能好多人都有呢d經歷,朋友既嘢吾可以強求,樓主吾洗太介懷

伯爵府

回覆樓主:

真係掛住會問死因

大宅

我也有一個這樣的朋友,曾經我覺得我們是好姊妹,但呢幾年我們沒有contact,我開始有點怒佢⋯唔明點解可以咁樣
我們都懂得感恩,因為不是所有事都理所當然的

大宅

世事無常……我有個好神秘既女性朋友,大約五十幾歲,識左佢17年,係舊年11月打過電話俾我,我miss佢電話,成日都想回復佢,但帶住個囝我打電話就搞搞陣,係今年新年我whatsapp個佢拜年,一心約佢飲一,點知係佢老公whatsapp留言…<我係機主既先生,機主舊年11月已經回天家,上左天堂勒,多謝關心>,我心即刻沉一沉,眼淚即刻流,個心隱隱作痛,成日想起就/最心痛是…愛得太遲,我好後悔無即時回復佢,可能個電話係最後的說話,現在已經係聽不到的說話,我人生多了個大遺憾 ,好唔舒服

伯爵府

lokheibaby 發表於 17-6-22 01:54
世事無常……我有個好神秘既女性朋友,大約五十幾歲,識左佢17年,係舊年11月打過電話俾我,我miss佢電話 ...

要發生始終要發生 ,吾好自責

複式洋房

回覆樓主:

朋友之間就有可能咁,睇化d

複式洋房

如果你試過幾次搵佢,佢都無乜反應既,都冇辦法架啦。學樓上講,要睇開d啦

複式洋房

回覆樓主:

其實人生總有呢啲情況,真正既朋友吾會有好多個

珍珠宮

15週年勳章

有緣再做朋友吧

複式洋房

cedarcone 發表於 17-2-20 14:53

她突然斷聯絡, 當然有其立場原因 ,不 ...

同感

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

lokheibaby 發表於 17-6-22 01:54
世事無常……我有個好神秘既女性朋友,大約五十幾歲,識左佢17年,係舊年11月打過電話俾我,我miss佢電話 ...

別墅

要睇開d啦~~~

首頁

尾頁

跳至