懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

che13 發表於 17-3-28 23:17
我計足錢比佢,一毫子都無比多佢,最大問題係佢打我大仔!姚x玲!將軍x千其唔好請佢,做過2個b...講野成日 ...

你賠左幾多比她?而家d䏽月真的好衰,只是想搵錢

男爵府

tcms16 發表於 17-3-28 23:26
你賠左幾多比她?而家d䏽月真的好衰,只是想搵錢

我無陪錢,我計足佢d糧同買送錢,銀行轉賬...佢試用期都未過點解要陪....勁憎佢囉

大宅

che13 發表於 17-3-28 23:17
我計足錢比佢,一毫子都無比多佢,最大問題係佢打我大仔!姚x玲!將軍x千其唔好請佢,做過2個b...講野成日 ...

居然打你大仔,係我報警添呀!

男爵府

盧妹妹媽咪 發表於 17-3-29 08:52
居然打你大仔,係我報警添呀!

係呀,成日襯我沖緊涼打佢,打到好大聲,我廁所都聽到

大宅

che13 發表於 17-3-29 10:06
係呀,成日襯我沖緊涼打佢,打到好大聲,我廁所都聽到

屋企冇其他人在場? 有冇cam錄低佢

男爵府

盧妹妹媽咪 發表於 17-3-29 19:36
屋企冇其他人在場? 有冇cam錄低佢

就係無cam 第一日已經有打佢,我忍左佢6日,bb衫唔洗仲話我懶,提起佢我就把幾火買送又打斧頭!

大宅

che13 發表於 17-3-29 19:45
就係無cam 第一日已經有打佢,我忍左佢6日,bb衫唔洗仲話我懶,提起佢我就把幾火買送又打斧 ...

有冇放佢入陪月黑名單? 要避免其他媽媽再中招!

男爵府

盧妹妹媽咪 發表於 17-3-30 01:40
有冇放佢入陪月黑名單? 要避免其他媽媽再中招!

無呀,你覺得我放唔放好

大宅

che13 發表於 17-3-30 11:02
無呀,你覺得我放唔放好

梗係放啦! 郁手打人仲衰過打斧頭煮野唔好食多多

男爵府

盧妹妹媽咪 發表於 17-3-30 20:36
梗係放啦! 郁手打人仲衰過打斧頭煮野唔好食多多

我一得閒就會慢慢詳細咁打出黎諗起佢我就嬲

大宅

che13 發表於 17-3-31 13:39
我一得閒就會慢慢詳細咁打出黎諗起佢我就嬲

支持你

大宅

che13 發表於 17-3-28 13:05
但都唔洗咁貴,我陪月有間中做part time $100一個鐘,做6個鐘買埋送一日都係7百幾起碼幫bb沖埋涼, ...

可唔可以pm個陪月資料比我呀

超級版主

超級版主

請勿在版面留下 pm/email 或 索取資料 相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

大宅

che13 發表於 17-3-28 13:44
佢買一樣野整幾味送,之後整下整下勁多野食,我同我老公都食唔哂,飽到癲,不過我唔鍾意食雞,佢迫我食左2 ...

請問可否提供陪月contact比我呀?唔該晒

男爵府

che13 發表於 17-3-28 00:39
500一日咁貴?我陪月成個月買送都係2千幾有埋燉湯 糖水 下午茶....

吾係呀!一個月2xxx?當$2900/22日即係$130/日包三餐有燉湯同甜品,晚餐仲要兩個人都食吾晒。如果做陪月做26日,即每日$110

我一家三口,如果只煮晚餐一菜一肉加老火湯都要差不多一百蚊。我好想知你陪月每日煮咩你食。我平時買半只冰鮮雞食一餐都40蚊。
我識人剛坐完月,無請陪月,長老幫忙,30日用左6K未計藥材幾千。佢都係每日食冰鮮雞,燉湯,魚湯。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

o狂人o 發表於 17-8-2 23:52
吾係呀!一個月2xxx?當$2900/22日即係$130/日包三餐有燉湯同甜品,晚餐仲要兩個人都食吾晒。如果做陪月做 ...

我都想知呀 。

大宅

che13 發表於 17-3-28 00:39
500一日咁貴?我陪月成個月買送都係2千幾有埋燉湯 糖水 下午茶....

會唔會計錯左?我自己煮飯普通餸一個月都唔可以2000幾。好想知點煮,學下慳d

男爵府

o狂人o 發表於 17-8-2 23:52
吾係呀!一個月2xxx?當$2900/22日即係$130/日包三餐有燉湯同甜品,晚餐仲要兩個人都食吾晒。如果做陪月做 ...

係呀!佢買野真係好平,佢話最緊要新鮮,買開送知邊到平,至於雞我唔鍾意食....藥材當然我自己買啦!同埋佢話以前做飲食,識點配搭,一樣材料都可以煮好多味送~燉湯我真係飲唔哂飲到肚都漲哂....仲好多下午茶我問佢拎左d相係坐月食,我問過佢話可以我先post~~大家可以睇下,其實好平都可以整到好多唔同o既野

男爵府

ncoyhv 發表於 17-8-8 16:06
會唔會計錯左?我自己煮飯普通餸一個月都唔可以2000幾。好想知點煮,學下慳d
...

無計錯~佢有拎單,真係好平又新鮮,我問佢我先post你可以睇下,平時煮野都可以好平!識得鏗同埋配搭,都可以又平又多花款又好味

大宅

che13 發表於 17-8-16 21:51
無計錯~佢有拎單,真係好平又新鮮,我問佢我先post你可以睇下,平時煮野都可以好平!識得鏗同埋配搭,都 ...

咁睇黎要學下慳家

首頁

尾頁

跳至