使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問app版是否可以直接放相呀?因為現在只系用電腦版,要將相片放上啲相片雲到先可放上bk, 咁手機app版是否都是這樣?

男爵府

牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆 clkv 的帖子

手機app版可選相冊或即影,但電腦都唔知點整,如果要放相我只有入落電話再由手機app版出。

子爵府

回覆 -ling- 的帖子

哦…明白,但最近又話app唔好用,都唔知down 唔down好,我手機啲G都滿滿哋

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

clkv 發表於 17-3-8 13:47
請問app版是否可以直接放相呀?因為現在只系用電腦版,要將相片放上啲相片雲到先可放上bk, 咁手機app版是否 ...
APP可以直接放相
詳情可以參閱:
BK 新app 一帖多圖 (教學)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17361764&extra=page%3D1

BK 新app 刪除圖片 (教學)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17361686&fromuid=152356

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

回覆 wong2323 的帖子

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至