烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

抵玩喎
焗方包大概要幾耐?
大家好,我是子悠~~

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

180 發表於 17-3-8 18:28
係呀, 我女12歲都搞得掂, 只要順序倒入已量好既份量入去, 開機就搞掂 (整方包)。
但如果要整腸仔包個d, 就 ...

Thanks.我無飯煮婦,所以咁問,會去8下部機

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

yubiwa310 發表於 17-3-8 18:35
抵玩喎
焗方包大概要幾耐?
倒晒材料後開機, 2個半鐘出爐...但拎出來後要攤一陣, 如果唔係, 太軟切唔到的。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

好似好喎買機送埋食譜?

琥珀宮

ricky0223 發表於 17-3-8 18:37
好似好喎買機送埋食譜?
有埋食譜, 已影晒出來....1樓及2樓都有。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

ricky0223 發表於 17-3-8 18:37
好似好喎買機送埋食譜?

有時唔清楚用咩功能, 可隨時"旺旺"問賣家, 佢好樂意解答。
因為食譜有時細節唔太清楚。

水晶宮

好正

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

好似幾正咁喎!

大宅

回覆樓主:

好有興趣呀,對我啲新c坑但又想整麵包啱哂

大宅

180 發表於 17-3-8 17:40
分享一吓, 一直想買麵包機, 但千幾二千蚊我唔捨得買, 1個半月前, 淘左個麵包機, 2舊水人仔, 連埋運費 ...

插頭點樣架?要再用轉插嗎?

琥珀宮

nalala 發表於 17-3-8 18:52
插頭點樣架?要再用轉插嗎?
大陸插頭, 我老公自己換番做香港插頭。

男爵府

豬仔嘜 發表於 17-3-8 18:21
大陸嘢有好嘢
竟然唔怕爆炸

材質都會怕怕

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

用戶要求終止服務

正喎!多謝分享

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

180 發表於 17-3-8 17:49
呢部

大陸名牌黎 ga, 有電飯煲 焗爐 微波爐 .........

大宅

回覆樓主:

心動,真係平靚正

男爵府

回覆樓主:

點解問左個賣家,佢話唔送香港

首頁

尾頁

跳至