潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

happylogin 發表於 18-1-21 12:22
想問下selfridges退件,charge to係click receiver定shipper?我見佢係shipper己填個account no.,之後係Fr ...

jm 妳正確呀
1. charge to receiver
2. from shipper 妳的基本資料
4. shipment details
Hello...

水晶宮

3wa4 發表於 18-1-21 12:58
呢件pink 我都好like ah, 好想買,不過驚唔啱!

唔使心急SS18 會不斷有貨的,先試入一二件試清楚自己fit 邊個size, 再慢慢捕心水款心水色,上一季都有些jm 入左唔啱size, 如果冇freeship 仲要自己pay returns 來回已成6,7佰...好傷架
Hello...

子爵府

2018母親節勳章

番茄仔 發表於 18-1-19 18:55
你上網睇下丫, 我包左年, 唔知單送一次貨有冇包退

不如減肥, 我跑左三個月輕左十磅勁開心(emoji)(emoji)( ...

子爵府

2018母親節勳章

janiceau88 發表於 18-1-19 19:00
終於收貨
我160 cm , 110 磅,但雙骨。y14 我自己覺得有點鬆.

大宅

想問吓姊妹們係Moncler online shop買然後送回英國地址,抵買嘛?

男爵府

kamanma 發表於 18-1-21 13:12
唔使心急SS18 會不斷有貨的,先試入一二件試清楚自己fit 邊個size, 再慢慢捕心水款心水色,上一季都有些jm ...

咁又係,忍吓先!

水晶宮

3wa4 發表於 18-1-21 08:41
kamanma, 想請教你,其實pic 1差不多5000係唔係已經可以喺其他網站買成人size?
另外在the clutchxx 見到 ...

the clutch... adult 背心如果知道自己size,$3414 可以入架如果the clutch.. 㨂到二件會抵些,shipping 一件或二件價錢很接近的

Hello...

大宅

Yuki81822 發表於 18-1-18 11:00
收貨了,手袖都剛剛好!yeah

Jm 你係咪偏瘦丫?我驚買14偏大, thanks!

大宅

有無jm買過男童14會唔會太大件?

大宅

danielleb 發表於 18-1-21 22:41
Jm 你係咪偏瘦丫?我驚買14偏大, thanks!

我唔算偏瘦呀,boy12我剛剛好呀

大宅

Yuki81822 發表於 18-1-21 22:52
我唔算偏瘦呀,boy12我剛剛好呀

thanks JM 我鐘意你個件個款 但係得返14 咋 /_\
不過我都唔瘦的 係驚太大件唔好睇
你扣埋窄嗎?

大宅

danielleb 發表於 18-1-21 23:15
thanks JM 我鐘意你個件個款 但係得返14 咋 /_
你扣埋窄嗎?

我慣咗唔扣,不過扣就剛剛好,你可以買14呀,其實唔會好大件

大宅

danielleb 發表於 18-1-21 23:15
thanks JM 我鐘意你個件個款 但係得返14 咋 /_
你扣埋窄嗎?

其實如果我買嘅時候有14我都會揀14呀

伯爵府

wesleypiano 發表於 18-1-21 17:31
想問吓姊妹們係Moncler online shop買然後送回英國地址,抵買嘛?

未必嫁,因為香港有稅退,寄英國冇稅退,所以計埋寄香港運費同寄英國參不多。不過唔係間間online shop都下第係,你要試下。

水晶宮

happylogin 發表於 18-1-22 11:30
未必嫁,因為香港有稅退,寄英國冇稅退,所以計埋寄香港運費同寄英國參不多。不過唔係間間online shop都下 ...

要格價先知點買先最平仲要個個款差價都不同
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-1-21 10:11
Adult 我著size 0,這件背心是K14 十分鬆...., 背心我著K12 已經很啱身,即係背心不需太足碼⋯⋯除非必須 ...

Yes ah, 其實我都好鍾意呢件白背心,不過gY14係咪真係有機會有呢?同埋邊個網站多啲為14呢?而家1516唔知好唔好訂大人白背心$3xxx...

伯爵府

回覆樓主:

收到貨啦,雖然呢間運費貴,不過包裝及packing都好好,有衣架同褸袋送埋。boy14輕微大左少少,不過都ok。好厚身,應該係warm嚟。

Cheuk2012    發表於 18-1-28 00:55

子爵府

3wa4 發表於 18-1-22 15:35
Yes ah, 其實我都好鍾意呢件白背心,不過gY14係咪真係有機會有呢?同埋邊個網站多啲為14呢?而家1516唔知 ...

我估你要成日捕住.... Y14 will disappear immediately

子爵府

happylogin 發表於 18-1-22 15:52
收到貨啦,雖然呢間運費貴,不過包裝及packing都好好,有衣架同褸袋送埋。boy14輕微大左少少,不過都ok。好 ...

Very nice packaging

水晶宮

3wa4 發表於 18-1-22 15:35
Yes ah, 其實我都好鍾意呢件白背心,不過gY14係咪真係有機會有呢?同埋邊個網站多啲為14呢?而家1516唔知 ...

白色girl 14 背心要捕可遇不可求,真係好難捕⋯⋯仲有係咪girl 14 背心jm 妳一定啱?
否則the clutch...件 adult 背心$34xx 都算平
Hello...

首頁

尾頁

跳至