用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 58|主題: 25754

請問邊個牌子奶粉比較容易pupu?急,(打手匁進)

洋房

國民生產總值:44

BKXmas勳章

我仔三個月一直吃美素,但呢個星期都無pupu,醫生建議轉奶粉,請問有無推薦啊?有考慮過羊奶但又唔多了解,Thankyou

大宅

國民生產總值:2990

BKXmas勳章

醫生無比奶粉 sample 你咩

洋房

BKXmas勳章

NemoDory 發表於 17-3-14 09:57
醫生無比奶粉 sample 你咩

無啊,只系話叫我自己轉

大宅

BKXmas勳章

Nicole777 發表於 17-3-14 10:47
無啊,只系話叫我自己轉
佢係咪兒科醫生黎架

洋房

BKXmas勳章

NemoDory 發表於 17-3-14 10:50
佢係咪兒科醫生黎架

系啊法國醫院兒科

大宅

BKXmas勳章

Nicole777 發表於 17-3-14 11:15
系啊法國醫院兒科
咁都得
我係荃灣個兒科醫生
係登記處貼埋紙有邊幾隻 sample 拎架

大宅

國民生產總值:1920

美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章

成個星期都冇便便?佢肚仔有冇硬哂?同佢肚仔按摩吓啦。

轉奶粉唔好立即轉哂呀,否則腸胃適應唔到,由便秘變肚痾就弊。

伯爵府

國民生產總值:16206

BKXmas勳章

阿仔以前食森永, pupu 幾好
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

侯爵府

國民生產總值:23858

BKXmas勳章

咁你冇問醫生邊隻好?試下比較淡既奶粉喇,應該冇咁容易熱氣既
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎