論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家有聽過嗎?姐姐weekend會去泳池游下水,有d姐姐教話,去helpwise有個班係for家庭僱傭「splash」話唔使錢可以學游水。呢d機構可靠嗎?

珊瑚宮

她放假遊水無问题
玩具萬歲!

象牙宮

她放假 咩都無问题。+ 自費。
別增加我麻煩就是。 (請人不是帶來麻煩給我吧)
to be honest, 我想做偉人。更不是工人善堂。
我行善給更需要幫的港人。

工人 pattern
冇事的, 就會問。有事的, 就不問。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

你對可靠有咩定義?騙財?人身安全?如果樓主自己都有保留就唔好介紹,佢自己搵的你只可講你睇法,阻止唔到o

大宅

叫佢用自己假期去..之後佢唔會再問你架喇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢係咪要平時去? 咁我唔比。 如佢放假, 佢學乜, 話之佢。不過不能上邪教。

首頁

尾頁

跳至