用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 759|主題: 933541

救教座枱衣車上唔到線

子爵府

國民生產總值:14832

BKXmas勳章

[size=13.008px]座枱衣車 (如SINGER/BROTHER那種)
[size=13.008px]PS:上唔到線,要如何識維修或一定要拿去衣車鋪維修,先謝回覆

世上千百萬人,不求別人幫助.只不求被惡攪已很感恩

版主

國民生產總值:115278

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

夠薑嘅自己拆底線個盤出黎掃一掃再裝返。
如果唔敢,唯有拎去維修了

版主

國民生產總值:115278

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

先試抆晒底面線再上一次,睇下得唔得

子爵府

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-3-14 08:25
夠薑嘅自己拆底線個盤出黎掃一掃再裝返。
如果唔敢,唯有拎去維修了
下線芯位已拆出掃過再裝返,THX

大宅

國民生產總值:1817

BKXmas勳章

試下係D活動位噴潤滑油

公爵府

國民生產總值:26582

BK Milk勳章 BKXmas勳章

會唔會係底下個線"look"唔啱?朋友比左部衣車我,連埋錯嘅線look比我,我以為啱用,一直上唔到線,後來去問勝家,先知道原來係線look唔啱,買過第二款就上到線

wcpcelia    發表於 17-3-14 10:23

侯爵府

國民生產總值:20556

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

上下線全部拆出黎, 再裝一次睇下得唔得, 有次下線狂打結我send相問買家, 佢話係上線裝唔好

子爵府

BKXmas勳章

sfccwy 發表於 17-3-14 10:00
會唔會係底下個線"look"唔啱?朋友比左部衣車我,連埋錯嘅線look比我,我以為啱用,一直上唔到線,後來去問 ...
SFCCWY.THX
係自己用開,唔知係咪車厚野狀過針,狀壞一D野,已換針
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎