用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 246|主題: 928688

有無人會呢種天氣條氣唔順?

大宅

國民生產總值:1037

BKXmas勳章

今朝訓訓下,條氣唔順。醒左,唔知會唔會同天氣有關。啪左粒青蛙仔就好D。

子爵府

國民生產總值:11812

BKXmas勳章

我條氣就無事。條腰呢2日酸痛酸痛,唔知係未因為開過刀生b, 一潮濕天就黎料

瑪瑙宮

國民生產總值:139032

BKXmas勳章

全身酸疼。

关節好疼。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

大宅

國民生產總值:2575

BKXmas勳章

我條氣無唔順, 只係鼻有少少唔舒服, 我都係開刀生,唔知關唔關事, 條腰好酸痛

珍珠宮

國民生產總值:42319

BKXmas勳章

我都係咁

男爵府

國民生產總值:8105

開心吸收勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

會突然有啖氣 谷 住
願身邊人皆有所歸

天珠殿

國民生產總值:917893

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

小朋友容易出現呢個情況...

版主

國民生產總值:113641

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

犀利時呼吸困難心跳加速,好辛苦

侯爵府

國民生產總值:23203

2017媽媽節

回覆樓主:

有呀,好似好焗咁

伯爵府

國民生產總值:15937

BKXmas勳章

呢兩日要噴噴口同鼻、我以為得我係咁

男爵府

國民生產總值:5772

2017勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

i always headache with this kind of weather..
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

大宅

國民生產總值:2988

BKXmas勳章

要開住抽濕機先瞓到

珍珠宮

國民生產總值:36297

BKXmas勳章

成朝打乞嚏, 腰酸背痛都兩三日了.

大宅

國民生產總值:4963

Piggler 發表於 17-3-14 08:36
今朝訓訓下,條氣唔順。醒左,唔知會唔會同天氣有關。啪左粒青蛙仔就好D。
...

條氣唔順、條腰唔掂,皮膚過敏

子爵府

國民生產總值:12069

BKXmas勳章

太濕,抖氣好似吸唔入空氣咁有

瑪瑙宮

國民生產總值:130021

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

抖氣好似好辛苦..訓得個人唔舒服~

翡翠宮

國民生產總值:97231

BK Milk勳章 BKXmas勳章

我呢幾日條氣都係唔舒服

尋晚終於都頂唔住,開左冷氣抽濕,瞓得舒服(我無用抽濕機)

珍珠宮

國民生產總值:38951

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

條氣冇事,係個心有d唔舒服,又有大石壓心口既感覺
感激遇上你~

珊瑚宮

國民生產總值:117522

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

Jim行尖東可能生病了

大宅

國民生產總值:1037

BKXmas勳章

唉!如果咁講,年紀大左,身子弱了,我囡有鼻敏感,條氣仲順過我。我尋晚辛苦到坐係度訓,之後真係頂唔順先食藥。唉!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎