用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 5|主題: 83279

甩嘴後再隊蓮姐比阿b又肯再啜,咁我仲比唔比佢食好?

洋房

國民生產總值:73

BKXmas勳章

點解阿b食到甩嘴後,我諗住佢係食飽,但又覺得個胸未鬆晒,應該食得唔多,但佢又冇再喊食個喎,之後我再隊蓮姐比佢佢又啜個喎,跟住個胸再鬆返少少,即係佢有再食啦。你地阿b會唔會都係咁架?咁佢甩左嘴後我仲應唔應該比佢食好呀?

王國熱話
開心傾~~Part 92
有冇(5X6X7X)年全職媽媽入來吹吹水?
有無人決心一齊減肥每日報數呀?由今日起
全職媽媽比人笑

男爵府

國民生產總值:7336

熱血勳章 BKXmas勳章

tra_tracy 發表於 17-3-14 09:32
點解阿b食到甩嘴後,我諗住佢係食飽,但又覺得個胸未鬆晒,應該食得唔多,但佢又冇再喊食個喎,之後我再隊 ...

我會再俾佢啜

子爵府

國民生產總值:12885

BKXmas勳章

zaza0829 發表於 17-3-14 11:29
我會再俾佢啜

我都係

洋房

BKXmas勳章

回覆樓主:

如果啜左兩三次都仲係咁呢?咁搞法每次餵奶都可能搞成個幾鐘喎會唔會不停食唔知飽架?健康院姑娘又話餵三十分鐘好停在

男爵府

國民生產總值:5704

吸收力勳章 BKXmas勳章

tra_tracy 發表於 17-3-14 15:19
如果啜左兩三次都仲係咁呢?咁搞法每次餵奶都可能搞成個幾鐘喎會唔會不停食唔知飽架?健康院姑娘又話 ...

唉,我呀b 就係咁,甩完又食,甩完再食,所以真係食好耐。我都知健康院教食20~30分鐘,但我呀B 好似就唔得喇。

複式洋房

國民生產總值:224

BKXmas勳章

我都遇到相同問題,現在次次都要餵1小時有時都唔知俾唔俾佢繼續食好

男爵府

國民生產總值:5881

美好大世界2017勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

回覆樓主:

睇時間,覺得食左差唔多就算啦,唔係慢慢會變左人肉奶咀嫁
想認識多啲屯門友

翡翠宮

國民生產總值:85877

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章

睇bb 本身飲左幾多奶至決定仲餵唔餵.

洋房

BKXmas勳章

smile888 發表於 17-3-14 15:43
唉,我呀b 就係咁,甩完又食,甩完再食,所以真係食好耐。我都知健康院教食20~30分鐘,但我呀B 好似就唔得 ...

但你個b甩左有冇喊再食架?

洋房

BKXmas勳章

csmchow 發表於 17-3-14 16:01
我都遇到相同問題,現在次次都要餵1小時有時都唔知俾唔俾佢繼續食好
...

洋房

BKXmas勳章

小平媽媽 發表於 17-3-14 18:58
睇時間,覺得食左差唔多就算啦,唔係慢慢會變左人肉奶咀嫁

就係覺得個胸唔係好鬆or淋,所以覺得佢食得唔多,先繼續比佢食囉

洋房

BKXmas勳章

bosch 發表於 17-3-15 05:06
睇bb 本身飲左幾多奶至決定仲餵唔餵.

我全埋身架,唔知食左幾多,都係摸個胸睇下淋唔淋鬆唔鬆架咋

別墅

國民生產總值:759

BKXmas勳章

回覆樓主:

我會繼續餵。但如果佢食好短時間就鬆開,可能會停餵。

你試吓囉。佢鬆開,你停餵。咁佢會唔會好快又喊肚餓?好快喊肚餓就表示食唔夠喇。

男爵府

國民生產總值:5704

吸收力勳章 BKXmas勳章

tra_tracy 發表於 17-3-15 12:17
但你個b甩左有冇喊再食架?

有呀,又成日郁黎郁去,一餐分好多次食。

洋房

BKXmas勳章

lobb2015 發表於 17-3-15 13:26
我會繼續餵。但如果佢食好短時間就鬆開,可能會停餵。

你試吓囉。佢鬆開,你停餵。咁佢會唔會好快又喊肚餓 ...

有時一掃風掃幾下就會喊,但我唔知佢係唔鍾意掃風整醒左佢喊定仲係未飽想繼續食而喊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎