用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
17oC.57%

義工

自由講場 今日: 771|主題: 942663

跳至
lego書包  

大宅

國民生產總值:1892

BKXmas勳章

想請問呢款書包係咪足夠小一用?好似幾抵。。。但好似仲有個大小小

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:24937

BKXmas勳章

lkube 發表於 17-3-14 09:32
想請問呢款書包係咪足夠小一用?好似幾抵。。。但好似仲有個大小小

夠用喇,亞女用到宜家小三,都仲用緊呢個 size

大宅

BKXmas勳章

因為我見佢仲有呢個size

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:74476

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

第一張圖個size足夠小一生用,lego書包好襟用,分分鐘可以用到六年級,第二張圖個size細咗d, 大個咗未必用得到

侯爵府

國民生產總值:20866

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章

夠用,我仔都用緊。

大宅

BKXmas勳章

咁呢個優惠真係好抵。。

天珠殿

國民生產總值:943030

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個價錢好吸引

侯爵府

國民生產總值:23971

BKXmas勳章

回覆樓主:

好好用,缺點就係太多同學撞款

男爵府

國民生產總值:6911

BK Milk勳章 BKXmas勳章

happybebebe 發表於 17-3-14 10:27
好好用,缺點就係太多同學撞款

係. 我女都係呢款書包 同級已經有四五個人用

侯爵府

國民生產總值:23971

BKXmas勳章

mankiu1204 發表於 17-3-14 11:01
係. 我女都係呢款書包 同級已經有四五個人用

所以大家放心用,我極力推薦。加個name badge就唔會撈亂

大宅

國民生產總值:1183

開心吸收勳章 BKXmas勳章

ok咼

大宅

BKXmas勳章

happybebebe 發表於 17-3-14 11:09
所以大家放心用,我極力推薦。加個name badge就唔會撈亂

呢啲款好啲,本來諗過Beckmann ,不過要索繩再pack扣即時打消念頭:mother:

大宅

BKXmas勳章

lkube 發表於 17-3-14 11:29

呢啲款好啲,本來諗過Beckmann ,不過要索繩再pack扣即時打消 ...

其實一個lego書包襟襟地可以用幾多年?

王國會長

國民生產總值:19999

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

係邊度有呢個promotion offer?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

男爵府

國民生產總值:9993

BKXmas勳章

我都諗緊beckmann定lego。亞仔細粒,lego幾岩身,beckmann要去專門店試

睇相以為圖二大過圖一添

水晶宮

國民生產總值:52278

好媽媽勳章 BKXmas勳章

lkube 發表於 17-3-14 11:53
其實一個lego書包襟襟地可以用幾多年?

我女果個淘寶買嘅lego用緊第5年,用埋出年都肯定得。
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

BKXmas勳章

patpat234 發表於 17-3-14 12:01
我女果個淘寶買嘅lego用緊第5年,用埋出年都肯定得。

咁勁,但点解淘嘅?

大宅

BKXmas勳章

Cowboy100 發表於 17-3-14 12:00
我都諗緊beckmann定lego。亞仔細粒,lego幾岩身,beckmann要去專門店試

睇相以為圖二大過圖一添

對於lei 啡的小朋友,當然越方便的書包越好:mother:我女正屬呢啡型。。。。

水晶宮

國民生產總值:52278

lkube 發表於 17-3-14 12:03
咁勁,但点解淘嘅?

懶出去睇,不過之後發覺淘嘅仲貴過sogo特價
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

子爵府

國民生產總值:11097

我女小一用圖二,都夠晒大F4 file都放到。我印象中圖一款書包重身d, 所以我買圖二

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎