用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

產前產後 今日: 69|主題: 237472

順產後身材一問

別墅

國民生產總值:702

BKXmas勳章

個pat pat 係咪唔會收番?

伯爵府

國民生產總值:19105

BKXmas勳章

Wannii 發表於 17-3-14 10:18
個pat pat 係咪唔會收番?
唔覺有特別大好多。嗰時生完一個月後試著以前嘅牛仔褲,冇問題。

公爵府

國民生產總值:29852

BKXmas勳章

回覆樓主:

會既,不過要勤做運動,同埋一定唔會返返去做女果時既patpat,點都係大d

男爵府

國民生產總值:7721

BKXmas勳章

我條腰,肚腩,pat pat 都大好多

別墅

國民生產總值:702

BKXmas勳章

Piglymeowbb 發表於 17-3-14 13:07
我條腰,肚腩,pat pat 都大好多

我成個身肥左勁多,未生前既衫著唔落

伯爵府

國民生產總值:19105

BKXmas勳章

Wannii 發表於 17-3-14 16:42
我成個身肥左勁多,未生前既衫著唔落
咁唔關順產事,較大可能係懷孕期或/及坐月期間食太多重太多所致。

別墅

國民生產總值:507

BKXmas勳章

我生完大概3-4個月先著得返未有之前既褲,不過個肚皮重係度
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎