親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

我仔3歲時去過台北,依家18歲了,是否要重新申請簽証呀!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

HELRON 發表於 17-3-15 14:36
我仔3歲時去過台北,依家18歲了,是否要重新申請簽証呀!
當然要!!!簽証只可以用一次架咋,
就算你上年去完,
今年都要再申請。

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

回覆 shinku 的帖子

可否網上做試??

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

HELRON 發表於 17-3-15 14:44

可否網上做試??
可以啊,即做即有

https://niioa.immigration.gov.tw/NIA_OnlineApply_inter/visafreeApply/visafreeApplyForm.action

伯爵府

thx

大宅

醒目開學勳章

shinku 發表於 17-3-15 14:47
可以啊,即做即有

https://niioa.immigration.gov.tw/NIA_OnlineApply_inter/visafreeApply/visafreeApply ...

想問下,入身份證號碼係咪唔駛入括號裡面個數字? thanks.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嵐嵐mimi 發表於 17-3-15 20:51
想問下,入身份證號碼係咪唔駛入括號裡面個數字? thanks.

唔駛入,即係 a123456 就ok

大宅

醒目開學勳章

good_pig 發表於 17-3-15 21:15
唔駛入,即係 a123456 就ok

Thanks

good_pig    發表於 17-3-15 22:01

首頁

尾頁

跳至