美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請用家分享家用脫毛機 (百靈/flash&go/philip/panasonic)
因想買一部, 但好多款, 不知邊隻好, 用家可分享成效嗎 ?
暫時目標係想買flash & go, 但都見又紫色, 又藍色, 所以未知買邊隻好
thx

大宅

同問

大宅

同問

男爵府

用過Silk'n 藍色,好快見效!主要脫大腿毛,用左四個月已經冇乜點出!有啲位直頭打左4次就唔再出 始終歐洲大牌子

愛德華一世    發表於 17-3-30 14:31

侯爵府

愛德華一世 發表於 17-3-20 12:58
請用家分享家用脫毛機 (百靈/flash&go/philip/panasonic)
因想買一部, 但好多款, 不知邊隻好, 用家可分享 ...

淘宝有人介紹

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ifcsir 發表於 17-3-30 15:56
淘宝有人介紹
介紹邊款 ? 淘寶邊度搵 ? thx

大宅

回覆樓主:

我都係用flash and go 藍色,主要打手腳! 已經明顯地出慢左同幼左,希望快d 無晒啦!

男爵府

missszesze 發表於 17-3-31 20:00
我都係用flash and go 藍色,主要打手腳! 已經明顯地出慢左同幼左,希望快d 無晒啦!
...

明天自己打第四次,真是實得太遲買回來

男爵府

missszesze 發表於 17-3-31 20:00
...

想問下係邊到有得賣? thx

大宅

waiwai081 發表於 17-4-1 15:27

百老匯都有得賣

洋房

愛德華一世 發表於 17-3-20 12:58
因想買一部, 但好多款, 不知邊隻好, 用家可分享 ...

聽過flash & go唔錯

大宅

waiwai081 發表於 17-4-1 15:27

百老匯有,不過我貪平,上網買水貨!

子爵府

我上星期五都買左flash & go 藍色, 我都係上網買, 希望真係有效啦, 因為我係毛孩

大宅

有用flashgo,打完之後明顯出慢咗。但我係毛孩,所以歷程都幾漫長

首頁

尾頁

跳至