興趣嗜好

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

以前揾'APE'買但而家冇咗,邊間好?價錢Ok,要送貨快/準時... thanks!!

瑪瑙宮

Daze 發表於 17-3-21 09:36
以前揾'APE'買但而家冇咗,邊間好?價錢Ok,要送貨快/準時... thanks!!

我用豆腐砂。。
有冇岩你貓咪用?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-21 11:38
我用豆腐砂。。
有冇岩你貓咪用?

以前有用過..你向邊度買?送貨嗎?

瑪瑙宮

Daze 發表於 17-3-21 09:36

呢兩種都有用。
網上訂。平過街鋪買。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-21 11:41
呢兩種都有用。
網上訂。平過街鋪買。

邊個網?可否pm 我? thx!!!

瑪瑙宮

Daze 發表於 17-3-21 11:40
以前有用過..你向邊度買?送貨嗎?

滿300蚊送貨。我pm比你。你自己打電話問啦。

大宅

我都係跟MOONLIGHT訂. 真係好抵.
在此再次SAY THANK YOU先.

瑪瑙宮

tabbytabby 發表於 17-3-21 15:33
我都係跟MOONLIGHT訂. 真係好抵.
在此再次SAY THANK YOU先.

有好野。平野。梗係齊齊分享。同一樣貨。有平就買平。
慳得就慳。
你係訂。
我訂開果間訂。
呢間ok架。
你貓咪用過貓砂ok嗎?

有冇訂其他野?
我暫時都係主要訂貓砂。
貓糧同罐罐。三樣。

子爵府

moonlight9198 發表於 17-3-21 11:38
我用豆腐砂。。
有冇岩你貓咪用?

請問你訂開嗰間舖有無紙貓砂賣㗎? 可否 pm 我店名同 link 呀? 謝謝

瑪瑙宮

sorfn89 發表於 17-3-22 10:04
請問你訂開嗰間舖有無紙貓砂賣㗎? 可否 pm 我店名同 link 呀? 謝謝

應該有既。你收pm。自己問啦。

子爵府

moonlight9198 發表於 17-3-22 10:17
應該有既。你收pm。自己問啦。
唔該晒

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

moonlight9198 發表於 17-3-21 16:15

你好,可以Pm 我嗎?我都想定貓砂,謝謝

瑪瑙宮

rebecca0113 發表於 17-3-22 14:45
你好,可以Pm 我嗎?我都想定貓砂,謝謝

收pm。

瑪瑙宮

回覆樓主:

大家真係需要貓砂。貓糧等既資料既。
請自行pm我問啦。
我唔使逐個響呢度回覆。

別墅

回覆樓主:

我係a-pet買

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-21 16:15

係呀.係你訂果間, 同你同一隻貓砂, 店主話你介紹左好多客比佢. 我都第一次用豆腐砂, 好用.
貓糧.... 我屋企仲有好多存貨. 未要訂住. 老闆送的OVEN XXX SAMPLE. 我溝少少比2隻貓, 好似唔多吼

我都想請教下有關食糧.貓養左3個月我最想佢地主要食濕糧. .
而家有一大一細貓. 兩隻返黎時咩都食.早晚食濕糧, 返工無人會放乾糧. (唔想餓到貓B)
之後要餵佢地食藥. 放藥入雞柳內..一兩次之後 大果隻就開始唔食濕糧同雞柳, 只會飲濕糧的飲水, 肉食左都會LUR返出黎. 而家大果隻食只會食乾糧, 我試過幾日只餵濕糧都搞唔掂. 我見佢寧願餓都唔食. (因為有細貓搶食. 實際有無食都唔太知) 但一有乾糧又會係咁食.

細果隻本身都餵食貓. 但就愈來愈唔鐘意食魚. 前排有時濕糧放左成日都唔食

佢地兩個唔食吐毛膏, 買過吐毛零食又唔肯食. 見佢地想嘔先. 又嘔唔出. 只見嘔水, 無毛同食物.

至於乾糧.我都想好似你咁溝2種. 一來斷左唔洗怕. 二來可吸唔同營養, 是否要再買第2隻牌子比佢試?

所以而家唔知點好. 我唔想佢地太揀飲擇食.

瑪瑙宮

tabbytabby 發表於 17-3-23 11:49
係呀.係你訂果間, 同你同一隻貓砂, 店主話你介紹左好多客比佢. 我都第一次用豆腐砂, 好用.
貓糧.... 我屋 ...

我比吐毛粉溝落乾糧佢地食。
而家響街。番屋企再睇。

大宅

回覆 moonlight9198 的帖子

吐毛粉可唔可以介紹我用邊隻

瑪瑙宮

tabbytabby 發表於 17-3-23 12:56
回覆 moonlight9198 的帖子

吐毛粉可唔可以介紹我用邊隻

我要回家睇睇。今晚話你知。

瑪瑙宮

tabbytabby 發表於 17-3-23 11:49
貓糧.... 我屋 ...

食過兩隻。而家屋企食淨呢隻。我女買既。獨立小包裝。食一次開一包。唔使成日食。間中食就可。

首頁
12345...6

尾頁

跳至