心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

他會離開第三者嗎?

可能第三者就是等你們回复單身……

可否比機會他改過?還是他想當齊人?他很有錢嗎?

我支持樓主,也希望bb可以有爸爸媽媽錫,祝你們雨過天青

珊瑚宮

畀面勳章

加油

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

sukimama.hk 發表於 17-3-23 10:12
多謝咁多位JM既支持,同埋你地回覆,留言仲有好多PM既鼓勵,今日正式踏入第22週,今朝起身,又Feel到BB豬伸腳,呢 ...

希望你好好保重。
你的家人一定會支持你,
不要獨自面對。

男爵府

我大你一歲,想喊你就盡情喊,舒服曬,會唸到更多方向,你放心,自從bb出世之後你只會全副心機放系距度,冇時間唸其他。

有咗小朋友後我更學識做人,每件事都有兩面,如果呢刻揀錯人,你會明白呢個世上只有自己救到自己,同埋自己原生家庭的重要性有幾大,得閒時穩d有興趣既書本睇。

.
.
不随便評價他人,是一种修養。而不活在別人的評價裡,是一种修行。

.
.

大宅

開心吸收勳章

睇完好心疼,加油,祝福你
為咗BB你要加油,食多D,訓多D,BB先會長肉
BB豬踢你一定係想鼓勵你
希望你能為bb豬嘅成長而感到快樂, 同樣bb豬亦會感受到快樂
平淡是福

子爵府

你好叻囡。加油

子爵府

水晶宮

JM 加油祝福你同BB

侯爵府

JM 加油,其實話俾家人聽無問題,佢地會給妳更大鼓勵,令妳更強大。
佢地會更關心開解妳,唔好有生病前屈。
起碼會分心,總比一個人面對好~
與家人講下啦…

男爵府

MommyPanel勳章

加油
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

別墅

ying_mail 發表於 17-3-26 14:28
JM 加油,其實話俾家人聽無問題,佢地會給妳更大鼓勵,令妳更強大。
佢地會更關心開解妳,唔好有生病前屈 ...
我希望四月頭,我打點好曬(請工人姐姐..陪月等等),企返穩自己,沉殿一下個情緒,都會同佢地講返,始終成家人都好擔心,我而家只可以Keep住隔晚就打比2老報平安.
幸福,真係唔係必然

大宅

sukimama.hk 發表於 17-3-23 10:12
多謝咁多位JM既支持,同埋你地回覆,留言仲有好多PM既鼓勵,今日正式踏入第22週,今朝起身,又Feel到BB豬伸腳,呢 ...

加油呀(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

sukimama.hk 發表於 17-3-28 00:09
我希望四月頭,我打點好曬(請工人姐姐..陪月等等),企返穩自己,沉殿一下個情緒,都會同佢地講返,始終成家人都 ...

樓主…………您好勇敢!!我睇完你2個post, 真係眼紅红!!点解老婆大肚都要咁!!!!!! 不過個天最雪亮,將來一定會安排最好的給你!!你要加油!!!!

大宅

加油~

大宅

回覆樓主:

希望你可以儘快整理好自己!其實你唔係得番自己一個,你都有權同自己d屋企人一齊食飯。你都要對自己好d,有時揾個朋友幫手,未必係壞事。你要加油!

子爵府

開心吸收勳章

回覆 sukimama.hk 的帖子

祝福你和bb,要好好照顧自己

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 sukimama.hk 的帖子

加油,

大宅

加油,安然渡過呢個難關

子爵府

加油!撐妳!我睇完都喊濕個枕頭......

珊瑚宮

祝你同BB豬身體健康

首頁

尾頁

跳至