自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,謝謝

別墅

Janet11308 發表於 17-3-23 23:05
如題,謝謝

前置式,6kg model, 有冇用過呀?謝謝

男爵府

Janet11308 發表於 17-3-24 07:18
前置式,6kg model, 有冇用過呀?謝謝

根據Amazon d comment about Panasonic washing machine, I ll not consider this brand.

wcpcelia    發表於 17-3-24 15:30
ha-ppyday    發表於 17-3-24 08:45

男爵府

BK Milk勳章

kaunty 發表於 17-3-24 07:33
根據Amazon d comment about Panasonic washing machine, I ll not consider this brand.

command係點?唔明

男爵府

BK Milk勳章

mirchan2005 發表於 17-3-24 07:39
command係點?唔明

sorry打錯字,應該係comments

別墅

mirchan2005 發表於 17-3-24 07:42
sorry打錯字,應該係comments

有d咩comment?可唔可以講下, thx

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我覺得幾好,用左2年幾,因姐姐使用不當,入過一次廠,果次係佢每次洗衫都唔睇下袋有無野,比好多野塞住,返廠拆開搵到好多零星野,第二次係機門彈弓甩左,皆因姐姐係大力士,但pan既售後服務好好,好快有人黎睇,姐姐走左1年無壞過

大宅

jkbabe 發表於 17-3-24 10:06
我覺得幾好,用左2年幾,因姐姐使用不當,入過一次廠,果次係佢每次洗衫都唔睇下袋有無野,比好多野塞住, ...

想問打乾衫時靜嗎?

大宅

Have the 10KG / 1400rpm inverter model for 5 years. So far so good. Only used the 50min or 15 min program.
Very quiet, no noise when washing.
Some noise in the spin cycle, but can't hear it after closing the room door.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

掙既準則各人唔同,而且呢部係我第一部大眼仔,未用過其他無得比較,在我而言我覺得ok既,試過因為水平唔好會震d,移返去水平位就ok

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至