自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都超級唔唔順佢d 戲,好心佢翻去做節目吧啦,做戲唔啱佢

公爵府

回覆樓主:

演技零分

不過真係好靚女
皮膚又白又有光澤

大宅

回覆樓主:

騰雞驚青樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bkfans123 發表於 17-3-27 07:20
仲有湯洛雯,做得
係,好心Tvb 捧多些湯洛雯,靚女夠高,做戲又好,之前愛回家做Emma 情緒崩潰都演得好好

zocool    發表於 17-3-28 17:24

子爵府

陪月勳章

佢係整D面部表情嚟做戲,而唔係用個心來演戲!湯洛雯真係好太多,麻煩李小姐再進修下D演技先再出來啦~唉,我都睇得好辛苦!

禁止訪問

複式洋房

Cowboy100 發表於 17-3-27 21:40
演技係幼嫩d,不過樣靚身材好,套戲悶悶地,我老公都睇都係因為有佢

我都覺得佢幾靚既。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆 kc_01k 的帖子

其實我覺得佢做套套戲,無論咩角色都差唔多,表情語氣都一樣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

擔正女一即出事,演技真係唔掂!

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

越睇越悶
凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

大宅

套套劇同一個表情,睇佢好悶
頂唔順佢果啲頭擰擰

琥珀宮

kc_01k 發表於 17-3-27 20:56
本來之前做吓大配角唔差。但與諜同謀,佢做呢個角色,咩情況都同一表情語氣,唔識形容,有少少難頂,冇第二 ...

佢演戲方式,觀眾感覺唔到passion,佢喊,觀眾唔會心痛,唔touching ,簡單講,唔好睇!

伯爵府

Cowboy100 發表於 17-3-27 21:40
演技係幼嫩d,不過樣靚身材好,套戲悶悶地,我老公都睇都係因為有佢

但今套太古板密實,晒左個樣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一向唔得、可以用差來形容!不過呢到幾多人鍾意佢

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢呢套個角色性格好乞人憎
唔明點解仲寫到2個男主角都鍾意佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

tkykeikei 發表於 17-3-27 22:37
佢係整D面部表情嚟做戲,而唔係用個心來演戲!湯洛雯真係好太多,麻煩李小姐再進修下D演技先再出來啦~唉, ...
Agree! 佢D演技真係有待改進!一個表情、一個語氣走天下
湯洛雯的確有進步,要俾個讚佢

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢之前做奸角好睇好多,呢套同律政強人完全唔掂
我淨係鍾意睇 Amber 同 Cyrus 互動

禁止訪問

大宅

畀面勳章

NanaPig 發表於 17-3-27 23:23
佢之前做奸角好睇好多,呢套同律政強人完全唔掂
我淨係鍾意睇 Amber 同 Cyrus 互動