美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無jm有好介紹?最好銅鑼灣同埋唔hardsell

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我都想知
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

saralwm 發表於 17-3-30 11:42

我做開嗰間係灣仔,做facial其間只吹水,完全無sell野(呢样好重要,超relex),不過要比指定金額才享有折扣,我自己通常會選擇$2xx-$4xx的facial做。

男爵府

Apple2013 發表於 17-4-25 13:40
我做開嗰間係灣仔,做facial其間只吹水,完全無sell野(呢样好重要,超relex),不過要比指定金額 ...

我想問呢而家做facial 2xx-4xx係咪價錢算係咁架啦?唔太知價想問下

大宅

無糖茶妹 發表於 17-4-25 14:27
我想問呢而家做facial 2xx-4xx係咪價錢算係咁架啦?唔太知價想問下

我覺得算係咁,包埋修眉,針清,肩頸按摩,都要1.5-2小時。太平嗰啲都唔知佢用咩料

民房

Apple2013 發表於 17-4-25 14:52
我覺得算係咁,包埋修眉,針清,肩頸按摩,都要1.5-2小時。太平嗰啲都唔知佢用咩料
...
請問灣仔邊度?😀

大宅

Yhssandy 發表於 17-4-25 17:53
請問灣仔邊度?😀

灣仔A3出口

男爵府

Apple2013 發表於 17-4-25 14:52
...

咁又係,好驚用大陸嘢
美容院會唔會喺你面前拆開d嘢架?

大宅

Charming beauty, 我都係幾年前睇羽橋介紹。真心唔hardsell人都好nice. 可以上fb睇下

複式洋房

我係falla做,mary cohr facial$5380 十次,唔hard sell , hard sell果個走左

洋房

灣仔地鐵站口有間幾好,係fb見到地點又近公司,就驚驚地去試下。去到環境ok同埋乾淨,我試左個最平既水份Facial,手勢幾好特別按肩頸好舒服,做既期間個d人完全冇提過價錢,做完比左個試做價$198就走左!冇hard sell,感覺都幾好,打算下個月再去。

子爵府

candy0089 發表於 17-6-27 16:30
灣仔地鐵站口有間幾好,係fb見到地點又近公司,就驚驚地去試下。去到環境ok同埋乾淨,我試左個最平既水份Fa ...

想問下間野個名係?

洋房

回覆 Taitaimui 的帖子

係宜興大廈 叫Sun Beauty

子爵府

zitali8283 發表於 17-4-26 11:08
Charming beauty, 我都係幾年前睇羽橋介紹。真心唔hardsell人都好nice. 可以上fb睇下
...
Pls pm, thx.

子爵府

candy0089 發表於 17-6-27 23:44
回覆 Taitaimui 的帖子

係宜興大廈 叫Sun Beauty
Pls pm, thx.

別墅

我有間係銅鑼灣做左十幾年,叫queen's beauty ,唔hardsell,有時即日booking 都有位,因為我差唔多每次都係即日book做左咁多年都係同一個美容師,冇轉過手,氣氛又唔錯$380-580到一次facial(epionce/jaanssen),我見佢地最近開左分店,所以係GP出左團購都係$118一次咋,你有興趣可以試試,我去開邊寜頓分店

禁止訪問

大宅

育兒性格勳章

joelle131 發表於 17-6-28 15:41
我有間係銅鑼灣做左十幾年,叫queen's beauty ,唔hardsell,有時即日booking 都有位,因為我差唔多每次都係即 ...

想問下個團購系邊度呀?可否pm我, 吾見有喎, tks.

大宅

回覆 joelle131 的帖子

請問十幾年即係幾多年?因為見佢成立左好似11年而已...

大宅

saralwm 發表於 17-3-30 11:42

我有一到尖沙咀,個女仔好細心,5會sale你,
380一次,做成2個中,按咪肩頸,個咀都有敷埋,距系既服務系好個好多大公司

首頁

尾頁

跳至