自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

chuiyeebird 發表於 17-4-17 00:32
下星期就去 等我又留意下先

我都係下星期去,諗起食野都開心!

禁止訪問

子爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-16 11:09
我昨天在kiss me doll 買了絲巾
巧鍾意

請問可以係邊到買kiss me doll 呀?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

sasa0208 發表於 17-4-6 14:28
抬左返黎,而家慳住飲

好好味架?

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:07

Terminal 21有2間shop, asiatique 有1間shop, Siam BTS 站入面有一間小小的stall. Central World 裏面果間在Naraya旁邊。
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

子爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:40
Terminal 21有2間shop, asiatique 有1間shop, Siam BTS 站入面有一間小小的stall. Central World 裏面果間 ...

咁詳細呀,唔該曬你,已經N年無去過曼谷,真係咩都唔知

伯爵府

DonnieBB 發表於 17-4-16 22:21

咁有無芒果糯米飯推介呀?

Siam paragon food court的芒果糯米飯好食呀
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:41
咁詳細呀,唔該曬你,已經N年無去過曼谷,真係咩都唔知

我依家已回港,諗諗下,後悔買得少。

子爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:44
我依家已回港,諗諗下,後悔買得少。

我而家溫緊書,想去頌通,想去文華東方食自助餐,去超市買野,個個都話好多野買,但其實我唔食零食都唔知叫買野做,想買kiss me doll,買thann,一日做2次按摩

子爵府

Tinny 發表於 17-4-6 13:53
青檸汽水

香港無得賣ga? 但點攞返黎呀?

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:48
我而家溫緊書,想去頌通,想去文華東方食自助餐,去超市買野,個個都話好多野買,但其實我唔食零食都唔知 ...

去boots買skin care, big c 買防曬(澳洲cancer council果隻超平),另外果日我去big c 時月見草油丸同卵磷脂超平。
其他野其實好多同香港價錢差不多,咩olay, L'Oréal 等等萬寧Dset裝仲平。

水晶宮

2018復活節勳章

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:07

t21同摩天輪夜市都有

子爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:52
去boots買skin care, big c 買防曬(澳洲cancer council果隻超平),另外果日我去big c 時月見草油丸同卵 ...

係wor..boots 都要買,但big c好似而家唔平

子爵府

losttoa 發表於 17-4-20 23:53
t21同摩天輪夜市都有

唔該曬你呀

水晶宮

2018復活節勳章

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:52
去boots買skin care, big c 買防曬(澳洲cancer council果隻超平),另外果日我去big c 時月見草油丸同卵 ...

請問澳洲防哂有冇相睇下?

水晶宮

2018復活節勳章

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:53
唔該曬你呀

welcome

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-4-20 23:48
我而家溫緊書,想去頌通,想去文華東方食自助餐,去超市買野,個個都話好多野買,但其實我唔食零食都唔知 ...

如果你化妝,佢個local品牌眼線筆丶mascara 超平,D人話好好用,我跟買了兩支,未試。

伯爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:55
如果你化妝,佢個local品牌眼線筆丶mascara 超平,D人話好好用,我跟買了兩支,未試。

不過不要在big c or terminal 21買,去asiatique 買最便宜。

子爵府

唔係怪獸 發表於 17-4-20 23:55

你快d試完話我知啦 因爲我都係用liquid eyeliner先得,用其他會變smoky eye

伯爵府

losttoa 發表於 17-4-20 23:54
請問澳洲防哂有冇相睇下?

這個

首頁
34567...15

尾頁

跳至