跳至

首頁

尾頁

男爵府

City 同好多旺嘅suburb 都超多人,又塞車。以前住開chatswood. 諗緊回流返Sydney, 但想住靜啲嘅區。

大家覺得cherry brooks 好嗎?或者有那些區比較靜又有好學校呢?

公爵府

JAlove 發表於 17-4-7 02:04
City 同好多旺嘅suburb 都超多人,又塞車。以前住開chatswood. 諗緊回流返Sydney, 但想住靜啲嘅區。

大家 ...

但你要返工的話佢好似得一條路出反黎, 會好塞車.

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

cherry book 好住既,但搵樓就煩啲,因為好多電欖同電塔

大宅

想請問riverstone 呢?

男爵府

mandysio 發表於 17-4-7 21:19
但你要返工的話佢好似得一條路出反黎, 會好塞車.

Thanks for reply

How about Miranda? 我見佢好近海邊,環境好似唔錯,但係近一年樓價跌咗一成,大家知唔知咩原因呢?

男爵府

falalala 發表於 17-4-11 22:39
cherry book 好住既,但搵樓就煩啲,因為好多電欖同電塔

How about Miranda? 我見佢好近海邊,環境好似唔錯,但係近一年樓價跌咗一成,大家知唔知咩原因呢?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

JAlove 發表於 17-4-17 16:41

How about Miranda? 我見佢好近海邊,環境好似唔錯,但係近一年樓價跌咗一成,大家知 ...

唔好意思,呢區我就唔熟呀

複式洋房

hornsby 都算好~

男爵府

janetlks 發表於 17-6-15 12:30
hornsby 都算好~

Hornsby 都好貴啊

複式洋房

起馬平過CHATSWOOD~

男爵府

janetlks 發表於 17-6-19 09:17
起馬平過CHATSWOOD~

Yes ^^

子爵府

JAlove 發表於 17-6-15 12:47
Hornsby 都好貴啊

hornsby火車沿線個啲地區環境都幾好呀

伯爵府

falalala 發表於 17-4-11 22:39

除非唔洗去city返工。如果唔係塞到暈。其實即係too far to go anywhere you may need to go. .去邊度都唔方便。

我覺得最好住係,pagewood,Maroubra,south coogee., 再入少少Malabar嗰d都ok.

男爵府

1mocha 發表於 17-6-25 07:29

除非唔洗去city返工。如果唔係塞到暈。其實即係too far to g ...

Those areas are good, and the light rail will be that area also

首頁

尾頁

跳至