使用意見

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

波士BB的廣告, 可以不要預設有聲嗎? 每次開都要關一次, 睇BK不方便

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

feifei2012 發表於 17-4-10 13:24
波士BB的廣告, 可以不要預設有聲嗎? 每次開都要關一次, 睇BK不方便
預設已是關閉聲音,請問你是什麼 browser 收看?

大宅

我都有,個維他奶不停咁講、好煩

大宅

請問點關聲?真係好嘈
禁左入post睇野佢都重唔識停!係咁講係咁講

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

@日落@ 發表於 17-4-22 20:08
我都有,個維他奶不停咁講、好煩
已通知技術部跟進有關問題。

如情況沒有改善,煩請提供手機型號及手機操作系統版本,以便我們了解及跟進。

不便之處,敬請原諒!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

babycoca 發表於 17-4-22 21:24
請問點關聲?真係好嘈
禁左入post睇野佢都重唔識停!係咁講係咁講

如情況沒有改善,煩請提供手機型號及手機操作系統版本,以便我們了解及跟進。

不便之處,敬請原諒!

大宅

國務專員 發表於 17-4-24 17:49

如情況沒有改善,煩請提供手機型號及手機操作系統版本,以便我們了解及跟進。 ...

謝謝

首頁

尾頁

跳至