興趣嗜好

跳至
del  

首頁

尾頁

大宅

Jamesmama 發表於 17-6-29 09:29
好遠,我去到屯門學,因身子唔好,所以揾D BB班學,志在做下運動。

屯門對我太遠

大宅

ngwong2 發表於 17-6-29 10:33
拉根---對.辛苦過跳.

仲係6月份開班,有排辛苦

複式洋房

又預備返工Lu,還有3天完工,下星期兩天遊,真開心

多謝樓主開這個傾下計😃開心share👍

人。。大左、朋友越黎越少,都吾知點解🤔🤔🤔🤔🤔
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

侯爵府

畀面勳章

Jamesmama 發表於 17-6-29 09:29
好遠,我去到屯門學,因身子唔好,所以揾D BB班學,志在做下運動。

屯門 真係好遠

象牙宮

咖啡戀人 發表於 17-6-28 13:11
各位朋友,午安!
又係最開心嘅食飯時間

thanks for greeting...

咖啡戀人 是愛喝 coffee 嗎?

我愛喝, 限住喝。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Jamesmama 發表於 17-6-28 13:34
要安排好,過一個愉快的下半生。

是... 什么都預早安排最好。

我對 特發事,..... 很焦慮的。 不似以前 會冷靜面對。

人老了, 怕事…?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

翡翠宮

333s 發表於 17-6-29 13:26

我對 特發事,..... 很焦慮的。 不似以前 會冷靜面對。
hi,你好

象牙宮

ngwong2 發表於 17-6-29 13:52
hi,你好

NGWong 你好呀。

今日头暈暈。

理性討論交流者。

翡翠宮

333s 發表於 17-6-29 13:59
NGWong 你好呀。

今日头暈暈。
why?天氣熱焗親?

大宅

333s 發表於 17-6-29 13:22
thanks for greeting...

我鍾意聞咖啡
平時飲凍0茶多

大宅

NGWong 你好呀。

今日头暈暈。

今日天氣好熱,我檯面都要開風扇

翡翠宮

咖啡戀人 發表於 17-6-29 15:27
今日天氣好熱,我檯面都要開風扇公司冷氣唔夠都好辛苦.

別墅

ngwong2 發表於 17-4-14 11:15
年記大,朋友少.亦知朋友都好緊要.有時甚至覺得仲緊要過和了解過身邊家人.
想識同年記(65)屬蛇,(66)馬和(67) ...

你好啊!我係蛇(emoji)不過細一個骨

別墅

ngwong2 發表於 17-6-29 15:52
我都要加風扇, 遲吓再熱D唔知點算

侯爵府

好媽媽勳章

333s 發表於 17-6-29 13:26

啱架
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

侯爵府

好媽媽勳章

NGWong 你好呀。

今日头暈暈。

唔舒服?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

侯爵府

好媽媽勳章

咖啡戀人 發表於 17-6-29 15:26
我鍾意聞咖啡
平時飲凍0茶多

我愛熱咖啡,依加嘆緊

侯爵府

好媽媽勳章

waikachan 發表於 17-6-29 16:13
我都要加風扇, 遲吓再熱D唔知點算

我家冷氣不停,好唔環保,但冇法

大宅

Jamesmama 發表於 17-6-29 17:00
我家冷氣不停,好唔環保,但冇法

我都係,所以電費好金

象牙宮

Selinaomcheung 發表於 17-6-29 11:13
屯門 真係好遠

我住屯門。

朋友仔都說, 屯門 真係好遠。

去尖東, 旺角, 只有半粒鈡。

去香港中环, 要45分鈡。

返深圳关口, 15分鈡。

將來交通如何, 會不更快?

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至