用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工
請問嬰兒打"c egg"怎麼辦?是否常見的?

洋房

國民生產總值:80

BKXmas勳章

因打"c egg"影響訓覺。

王國熱話
三歳半極細膽,兒科牙醫介紹補牙
5日持續性發燒
20M大仔仔中咗乙型流感,發燒第8日
真係中左輪狀病毒? 有便便圖片

洋房

國民生產總值:76

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都想知啊,我而家見b打c egg就幫佢掃風,唔得就整喊佢...

大宅

國民生產總值:2519

BKXmas勳章

我陪月話正常,我仔日日都打思益喎,無方法搞的

複式洋房

國民生產總值:144

BKXmas勳章

我bb 都係,我試過掃風同俾少少水佢飲。都唔太work...

複式洋房

國民生產總值:148

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
正常架,彈佢腳板整喊佢就會停

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 rebehang 的帖子

Hello rebehang BB橫隔膜未成熟,唔少都會打C egg,BB唔會覺得痛架,一般過一陣或者BB喊兩聲就會停,飲完奶後可以抱直BB 10至15 分鐘或輕輕掃下風,都可以減少依個情況架。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎