用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

寵物趣談 今日: 52|主題: 13443

是否轉狗糧會肚疴?.

民房

國民生產總值:18

如題,狗BB2個月大,.我剛養隻狗昨天才領回家中午大便OK,夜晚同半夜疴稀便,總共疴左5次.

王國熱話
噓噓樂好用嗎?
爆片
BB就出世,NB應該用白p定merries好?
日本merrxxs

大宅

國民生產總值:2610

好媽媽勳章 BKXmas勳章

你一次過轉曬?
開心每一天

洋房

國民生產總值:70

唔會係因為在寵物店買回來吧
嗰啲好快出事

珊瑚宮

國民生產總值:104558

BKXmas勳章

AMEG 發表於 17-4-15 07:51
如題,狗BB2個月大,.我剛養隻狗昨天才領回家中午大便OK,夜晚同半夜疴稀便,總共疴左5次. ...

快帶佢睇醫生。
寵物店好多寵物係有病。

珊瑚宮

國民生產總值:104558

BKXmas勳章

AMEG 發表於 17-4-15 07:51
如題,狗BB2個月大,.我剛養隻狗昨天才領回家中午大便OK,夜晚同半夜疴稀便,總共疴左5次. ...

轉糧係要九比一。
幾日後再八比二。
如此類推。先得架。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

民房

國民生產總值:18

回覆 moonlight9198 的帖子

謝謝你們的回覆,第一次買狗,已做資料搜集,忽視左轉糧呢样,好在今天吃完疴番正常.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎