夫婦情感

跳至

首頁
45678...71

尾頁

珍珠宮

願我能 發表於 17-4-15 09:10
你之前都唔係咁,點解而家諗埋一邊?!

佢不嬲都係咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 17-4-15 11:57
好快又幾十版,大家苦口婆心,樓主永遠收唔到。
佢嘅思維仲係原封不動!!! 絲毫未改!!!

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

worthy 發表於 17-4-15 11:36
回覆 jpwy 的帖子

我完全照顧唔到. 之前同依家都好多回覆叫我要照顧好自己, 對自己好, 要活得開心.我係完 ...

只要肯踏出,路就在腳下
妳將希望放喺別人身上,咁妳註定要失望

公爵府

醒目開學勳章

worthy 發表於 17-4-15 08:51
我唔同佢離婚唔係因為我重愛佢, 係我要揾機會俾佢領教返佢傷害我, 所帶俾我嘅痛苦嘅滋味. ...

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

子爵府

BaoYue_BaoKun 發表於 17-4-15 11:52
你唔肯離婚,已經係對你C6一大懲罰

樓主唔肯走,已經係亞伯最大的懲罰

公爵府

worthy 發表於 17-4-15 10:41
回覆 Charitymami 的帖子

又話人與人之間要溝通?! 唔好將問題收埋? 但有用咩?

我諗呢度好多JM 都放棄左回應你,希望你知點解。
講你又唔明,明你又唔信,信你又條氣唔順,救命呀!

珍珠宮

睇咗咁耐. 無一個覺得阿伯對屋企嘅和諧快樂係有責任嘅.
佢係可以任性地做自己喜歡嘅嘢.
點解D意見咁偏頗?
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

worthy 發表於 17-4-15 11:42
回覆 bu-b 的帖子

我好想睇醫生, 都唔知睇咩科睇邊個. 我成日都想喊但係喊唔出, 又發洩唔到, 好辛苦呀!:cr ...
del

珊瑚宮

畀面勳章

worthy 發表於 17-4-15 11:36
回覆 jpwy 的帖子

我完全照顧唔到. 之前同依家都好多回覆叫我要照顧好自己, 對自己好, 要活得開心.我係完 ...

樓主,妳完全誤解咗婚姻嘅意義。婚姻唔係搵另一半去承擔妳嘅一切。

象牙宮

2024年龍年勳章

cy101 發表於 17-4-15 12:09
佢嘅思維仲係原封不動!!! 絲毫未改!!!

唔怕,又會有新一批會員開解佢……

子爵府

worthy 發表於 17-4-15 12:14
點解D意見咁偏頗? ...

因為個個轉而同情亞伯,要迫住同一個無自理能力,又煩又無趣的黃面婆在一起。

一「紙」錯,遺憾一生。

子爵府

worthy 發表於 17-4-15 11:42
回覆 bu-b 的帖子

我好想睇醫生, 都唔知睇咩科睇邊個. 我成日都想喊但係喊唔出, 又發洩唔到, 好辛苦呀!:cr ...

妳需要睇精神科醫生。

結婚係要兩個人同意下至成事,但離婚唔使,其中一方想放手嘅話,另一方只能接受。無人寫包單話婚姻一定長長久久。

雖然妳話針唔拮到肉唔知痛,但呢個世止受過情傷嘅又唔止妳一人,所以妳唔需要無限量放大妳自己嘅痛。

樓主,我講過妳行徑同思想都好似我老母,好x煩(sorry 我頂唔順個心真係講左粗口)。妳嘅行為令所有人都唔快樂(即使網友睇到都唔快樂),負能量太勁,屬於毀滅性。

好彩妳身邊嘅人都係成人,否則妳嘅行徑會好影響小朋友嘅行為思想同價值觀。

真心,妳需要睇精神科醫生,越快越好。

大宅

做咩甘多分身扼xpost.青山都吾夠床位

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

萍pig 發表於 17-4-15 12:12
樓主唔肯走,已經係亞伯最大的懲罰
...
都係BK JM最好,仲對佢苦口婆心

子爵府

結婚係要搵一個令自己快樂的人,亞伯想法同你一樣。

問題係佢在妳身上搵唔到快樂,所以在外面搵。

wcpcelia    發表於 17-4-15 20:05

珍珠宮

回覆 doubley 的帖子

無分身

珍珠宮

回覆 萍pig 的帖子

究竟係邊個佢揾"女人"呀?

公爵府

Sumyeema1 發表於 17-4-15 12:17
唔怕,又會有新一批會員開解佢……

其實我覺得 BK 啲會員心地好好囉, 仲有心情同耐心覆佢

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

del

首頁
45678...71

尾頁

跳至