連續一個星期喊醒 - 湊B百科 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

湊B百科 今日: 36|主題: 2663

連續一個星期喊醒

大宅

國民生產總值:1902

2018勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

BB現在14個月大,由上星期五開始晚上訓覺訓着一個多鐘後,唔知點解自己就開始大喊,點樣拍,點樣叫佢都合埋眼在那大喊大哭。我已經試過被保嬰丹BB食,老人都試過幫喊惊。但晚上訓仍會訓訓下大喊,請問各位媽媽有冇試過甘? 有什麼辦法解救???

王國熱話
韓劇《Live》
韓劇友哇鬼大本營 ~part 20
新劇<一路繁花相送> 鍾漢良、江疏影~ ...
初心不變✨❤黃致列황치열❤✨ Pt. 2 24/4 ...

子爵府

國民生產總值:14041

大廚勳章 睛靈勳章 畀面勳章

HSL16 發表於 17-4-15 10:17
BB現在14個月大,由上星期五開始晚上訓覺訓着一個多鐘後,唔知點解自己就開始大喊,點樣拍,點樣叫佢都合埋 ...

係咪唔舒服? 肚痛? 出牙?

大宅

國民生產總值:1902

2018勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

Yanlovesnaz 發表於 17-4-15 18:02
係咪唔舒服? 肚痛? 出牙?

應該唔係唔舒服,牙仔上星期出着兩只

大宅

國民生產總值:2323

會唔會熱醒/凍醒? 我BB有時都會

複式洋房

國民生產總值:137

HSL16 發表於 17-4-15 10:17
BB現在14個月大,由上星期五開始晚上訓覺訓着一個多鐘後,唔知點解自己就開始大喊,點樣拍,點樣叫佢都合埋 ...

可能係肚風,我呀乃之前都會

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.