論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

如果同工人一齊外出食野 係咪一定要同埋佢一齊食?次次嗌兩份餐好金

男爵府

咁。。。你覺得佢應該食咩?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

你同佢一齊出去食野,又唔想同佢食野!?唔通要佢望住你食定係門口等你食完?一係就唔好同佢出。定係比錢佢自己食?但比錢佢都係你出架喎!

水晶宮

工作時間你帶佢出去要比人食。
叫一個餐好正常。
唔想就唔好帶佢出去。

別墅

係佢已經食左午餐 只係我未食姐:mother:

珊瑚宮

如去那撻地方有印尼什货店。你比30元她食印尼飯。各有各食。食完再会合
玩具萬歲!

別墅

fitfish 發表於 17-4-15 13:24
如去那撻地方有印尼什货店。你比30元她食印尼飯。各有各食。食完再会合

明白thanks

珊瑚宮

同工人出街撞啱要午或晚飯。一定同佢一齊吃。叫一份比佢。無計

或你自己想食贵價餐。 咁你比四五十元她去食大家樂
玩具萬歲!

珊瑚宮

印尼飯工人至爱。平區15至25元一個。贵區20至30元一個

好过請她食大家樂。
玩具萬歲!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

如果你去Gaddis, 福臨門, 比錢,佢去M記食, 佢地好like M記. 之後你食完打比佢同一齊走.

別墅

fitfish 發表於 17-4-15 13:31
印尼飯工人至爱。平區15至25元一個。贵區20至30元一個

好过請她食大家樂。 ...

又幾好喎

別墅

lily-of-valley 發表於 17-4-15 13:48
如果你去Gaddis, 福臨門, 比錢,佢去M記食, 佢地好like M記. 之後你食完打比佢同一齊走. ...

明白曬

翡翠宮

回覆樓主:

大宅

beansbaby 發表於 17-4-15 13:23

既然佢食左,咁做咩要帶佢出去

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

你可以自己食咗午餐,再call佢出來。

別墅

Lihoma 發表於 17-4-15 15:22
你可以自己食咗午餐,再call佢出來。

明白

珊瑚宮

如工人已食飽才和你出街。咁你直接同佢講。我要去餐室食飯。你来不来 如不来。你周圍行下。我食完call你

佢九成吾會同你食
玩具萬歲!

大宅

回覆樓主:

所以我唔會帶佢出去食飯。。。浪費錢又阻鬼住晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁你就唔好帶佢出去喇 。

首頁

尾頁

跳至