用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

軟硬電腦 今日: 19|主題: 22136

求救!upgrade window 10後 skype鏡頭用唔到

男爵府

國民生產總值:5528

BKXmas勳章

求救!upgrade windows 10後 skype 鏡頭用唔到,我睇到對方但對方睇唔到我,見到error OXA00F4271 ,各位電腦高手可否幫吓手,唔該晒!

王國熱話
一些有趣圖片分享
初心
【無奇不有】撞衫不可怕,撞景才驚訝!...
點解香港街頭無呢d 畫?

男爵府

國民生產總值:8479

BKXmas勳章

doris25 發表於 17-4-15 11:54
求救!upgrade windows 10後 skype 鏡頭用唔到,我睇到對方但對方睇唔到我,見到error OXA00F4271 ,各位電 ...

上網 download web cam 新的 driver, 更新後再 soft reset boot 機。

男爵府

BKXmas勳章

crshk 發表於 17-4-15 12:13
上網 download web cam 新的 driver, 更新後再 soft reset boot 機。

唔該曬,試下先

男爵府

BKXmas勳章

doris25 發表於 17-4-15 12:18
唔該曬,試下先

Welcome.

男爵府

BKXmas勳章

doris25 發表於 17-4-15 12:18
唔該曬,試下先

請問係download邊隻新嘅webcam driver?

男爵府

BKXmas勳章

doris25 發表於 17-4-15 12:31
請問係download邊隻新嘅webcam driver?

你係:

本機 >> 系統 >> 裝置管理員 >> 影像裝置

會見到你的 webcam, click 入去,見到驅動程式,你按 '更新驅動程式', Windows 會自動更新,如果唔得,你自己記低 webcam 型號,上網自己搵同手動下載更新。

男爵府

BKXmas勳章

crshk 發表於 17-4-15 13:02
你係:

本機 >> 系統 >> 裝置管理員 >> 影像裝置

搞掂,非常感謝

男爵府

BKXmas勳章

doris25 發表於 17-4-15 13:53
搞掂,非常感謝

Welcome
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎