論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

katkat8 發表於 17-6-1 11:02
請問用了幾耐時間?
Lunch time 去OK?
定一早去排?

我嗰日閒日去,排隊都排咗個幾鐘,lunch time夠唔夠時間,要視乎你lunch time有幾長
[url=http://www.pregnology.com][/url]

大宅

回覆樓主:

Update
今日已經順利拎到visa
提醒少少,新舊contract工人嘅簽名要相同,因為今日我俾入境處哥哥話工人簽名同舊contract差少少,要問過高級啲嘅主任okay先同我做Visa
[url=http://www.pregnology.com][/url]

子爵府

ttmy 發表於 17-6-3 18:11
submit去菲律賓領使館要10日先拎得返,香港入境處嗰part就即日搞掂,但即日籌要排通宵先拎到,如果網上預 ...
Thank you!

別墅

請問有做以下STEP?

步驟二:
外傭到BM Online網站登記資料,完成後,列印My Profile的第一至三點 (包括Personal data, Contact particulars, Legal beneficianes / Qualified dependents)

大宅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ttmy 發表於 17-6-3 18:16
我嗰日閒日去,排隊都排咗個幾鐘,lunch time夠唔夠時間,要視乎你lunch time有幾長
...

請問你交文件先要個幾鐘?拎文件係咪好快?
放下自在

大宅

cattz288 發表於 17-6-14 08:46
請問你交文件先要個幾鐘?拎文件係咪好快?

拎form唔駛排隊,我嗰日見喺2號窗出面有form放喺度

大宅

katkat8 發表於 17-6-13 15:02
請問有做以下STEP?

步驟二:

我冇做過你講哩啲嘢

別墅

回覆樓主

姐姐今天去完海富
9:00到
11:45先走
多謝樓主分享

大宅

juanmc 發表於 17-4-20 09:59
海富,齊

想問做申請是海富中心幾多樓?
咁拎文件係統一中心?

男爵府

angelchan924 發表於 17-6-14 14:24
想問做申請是海富中心幾多樓?
咁拎文件係統一中心?
海富16,好似收據有取文件地址

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

katkat8 發表於 17-6-14 12:37
姐姐今天去完海富
9:00到
11:45先走

即係預交文件都要多d時間!! 咁係咪即時通知埋幾時拎返文件? thx
放下自在

象牙宮

ttmy 發表於 17-6-14 11:59
拎form唔駛排隊,我嗰日見喺2號窗出面有form放喺度

我意思係拎認證完既文件需時幾耐?謝謝
放下自在

別墅

cattz288 發表於 17-6-14 17:42
即係預交文件都要多d時間!! 咁係咪即時通知埋幾時拎返文件? thx

即知
姐姐6月14日做
6月22日可拎

象牙宮

katkat8 發表於 17-6-14 17:51
即知
姐姐6月14日做
6月22日可拎

放下自在

象牙宮

katkat8 發表於 17-6-14 17:51
即知
姐姐6月14日做
6月22日可拎

放下自在

大宅

cattz288 發表於 17-6-14 17:43
我意思係拎認證完既文件需時幾耐?謝謝

好快,去櫃枱俾咗錢,拎收據去另一個窗排隊就可以拎返公証完嘅contract,我嗰日上去統一中心,用咗大約15mins

象牙宮

ttmy 發表於 17-6-14 19:34
好快,去櫃枱俾咗錢,拎收據去另一個窗排隊就可以拎返公証完嘅contract,我嗰日上去統一中心,用咗大約15m ...

好哇~咁快就好喇! thx
放下自在

伯爵府

大宅

Poo得好勳章

請問續約同一僱主仲需要薪金證明嗎? THANKS

首頁

尾頁

跳至