在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-4-24 11:33
近期d韓劇好不濟

我就係冇一套韓劇好睇,所以開b6劇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-4-24 11:33
近期d韓劇好不濟
我有睇隧道, 幾好, 但我唔係話好有心機睇

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-24 11:36
你好嗎??

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:34
我就係冇一套韓劇好睇,所以開b6劇
YANYAN, 你試下買D 木耳煲薑片水飲, 對心和肝話係有幫助的

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-24 11:38
YANYAN, 你試下買D 木耳煲薑片水飲, 對心和肝話係有幫助的

木耳煲薑水係熱定寒涼架?

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

隧道係咪崔振赫果套??

寶石宮

bylobb 發表於 17-4-24 11:37
你好嗎??
我點會好? 只係比最初時好DD, 但夜晚同瞓覺最辛苦, 驚同瞓唔到. 其他時間忙完, 就諗下其他野, 睇下劇,TV來分散精神乍

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:39
木耳煲薑水係熱定寒涼架?
木耳通血管, 呢個水可以減輕脂肪肝同埋心血脂/管嘅不適. 應該有薑就唔寒嘅,但如真要知寒熱, 就問下中醫師.

寶石宮

bylobb 發表於 17-4-24 11:39
隧道係咪崔振赫果套??
係呀

象牙宮

htts 發表於 17-4-24 11:40
我點會好? 只係比最初時好DD, 但夜晚同瞓覺最辛苦, 驚同瞓唔到. 其他時間忙完, 就諗下其他野, 睇下劇, ...
始終而家多野搞

忙完慢慢就冇事

時間可以治癒一切

最緊要保重身體

雲母殿

htts 發表於 17-4-24 11:40
我點會好? 只係比最初時好DD, 但夜晚同瞓覺最辛苦, 驚同瞓唔到. 其他時間忙完, 就諗下其他野, 睇下劇, ...

時間可以沖淡一切,你精神好d,多d上黎傾下計,分散注意力好快就冇野

雲母殿

htts 發表於 17-4-24 11:42
木耳通血管, 呢個水可以減輕脂肪肝同埋心血脂/管嘅不適. 應該有薑就唔寒嘅,但如真要知寒熱, 就問下中醫師 ...

知道我一陣去買黎試下先

寶石宮

bylobb 發表於 17-4-24 11:43
始終而家多野搞

忙完慢慢就冇事
我都信時間, 非一朝一夕

身體真好緊要, 我會銘記媽媽教我2樣野, 一係要保住身體, 二就係要多D 笑!

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

早晨

侯爵府

畀面勳章

我都有追

雲母殿

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 11:47
早晨

早晨Selina

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 17-4-24 11:46
我都信時間, 非一朝一夕

身體真好緊要, 我會銘記媽媽教我2樣野, 一係要保住身體, 二就係要多D 笑!

盡量比多d 正能量自己

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:45
知道我一陣去買黎試下先
你初初煲下飲下先(煲一碗水得架喇, 煲20分鐘到), 睇下身體有無D 咩反應, 正常就無咩嘅, 咁你咪耐唔時煲下飲. TOUCHWOOD幫唔到手, 都唔係整壞身體嘅。

雲母殿

htts 發表於 17-4-24 11:48
你初初煲下飲下先(煲一碗水得架喇, 煲20分鐘到), 睇下身體有無D 咩反應, 正常就無咩嘅, 咁你咪耐唔時煲 ...

你吾精神仲關心我健康,多謝你

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 11:47
我都有追
我喜歡男2,有朋友話女主同我似樣, 我真心覺得10級醜, 應該無第2個韓女星醜樣過佢

首頁

尾頁

跳至