在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 11:48
盡量比多d 正能量自己
盡力啦

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:49
你吾精神仲關心我健康,多謝你
我有上來睇你地嘅野, 但無心情答咀。 不過我覺得呢個水可能幫到手, 所以想你試下. 我有好疏親戚教我嘅,佢話飲左, 波仔都唔使通, 亦對肝好.

木耳我聽左好多年, 但我自己就無食嘅

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-24 11:53
我有上來睇你地嘅野, 但無心情答咀。 不過我覺得呢個水可能幫到手, 所以想你試下. 我有好疏親戚教我嘅,佢 ...

木耳我淨係偶然打邊邊或者蒸雞會食到,不過而家我盡量都戒雞了

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:55
木耳我淨係偶然打邊邊或者蒸雞會食到,不過而家我盡量都戒雞了

激素

但兩睇嘅, 樣樣食物都有問題, 可以點丫?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

bylobb 發表於 17-4-24 10:51
仲睇唔睇到櫻花??
我都未去過legoland, 但睇到你地好開心

睇到呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-4-24 11:57
激素

但兩睇嘅, 樣樣食物都有問題, 可以點丫?

其實我最擔心係個瘤,吾想養大佢捱一刀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

htts 發表於 17-4-24 11:42
木耳通血管, 呢個水可以減輕脂肪肝同埋心血脂/管嘅不適. 應該有薑就唔寒嘅,但如真要知寒熱, 就問下中醫師 ...

我有煲來飲

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:58

唔洗擔心, 有d 係荷爾蒙形成的, 過2 3 個月會自己消失(period 後).呢d 係婦科講嘅

寶石宮

chrischo2002 發表於 17-4-24 11:59
我有煲來飲

你幾耐煲一次?

雲母殿

htts 發表於 17-4-24 12:00
唔洗擔心, 有d 係荷爾蒙形成的, 過2 3 個月會自己消失(period 後).呢d 係婦科講嘅
...

我已經好大個,而且上網睇過資料,有d吾戒口真係變大得好快,所以補野吾可以食,我有朋友戒哂牛肉海鮮雞,2年都冇大到

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 12:02
我已經好大個,而且上網睇過資料,有d吾戒口真係變大得好快,所以補野吾可以食,我有朋友戒哂牛肉海鮮雞, ...

咁食少d 囉。

雲母殿

htts 發表於 17-4-24 12:03
咁食少d 囉。

雞就盡量唔食架啦,其他嗰啲食少啲

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 17-4-24 11:50
我喜歡男2,有朋友話女主同我似樣, 我真心覺得10級醜, 應該無第2個韓女星醜樣過佢
...

一 d 都唔似喎。你講得啱,佢真係醜。男二都唔好樣,只係睇慣左唔反感

侯爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 11:58

食下木瓜,我朋友個婦科e生教

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 12:26
一 d 都唔似喎。你講得啱,佢真係醜。男二都唔好樣,只係睇慣左唔反感

男2 我覺得角色型呀

雲母殿

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 12:28
食下木瓜,我朋友個婦科e生教

知道,我呢排減肥都食多咗菜同生果

侯爵府

畀面勳章

htts 發表於 17-4-24 12:29
男2 我覺得角色型呀

各花入各眼,咸魚青菜各有所好

寶石宮

Selinaomcheung 發表於 17-4-24 12:41
各花入各眼,咸魚青菜各有所好

一定喇

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-4-24 12:34
知道,我呢排減肥都食多咗菜同生果
我以前好少食生果, 而家日日都食

雲母殿

bylobb 發表於 17-4-24 12:45
我以前好少食生果, 而家日日都食

我已經幾日冇跟餐單啦

首頁

尾頁

跳至