自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

(轉自fb)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

都唔係嘅,處女座係要求高同有d潔癖,本身都有優點,每個星座都各有各煩。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

2024年龍年勳章

我覺得雙魚座先麻煩,屋企有兩個打孖嚟

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我諗唔一定的

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

都唔係全部係咁,我覺得都要睇埋個人本身的性格

男爵府

1) 處女座
2)天蠍座

maywong288    發表於 17-4-26 00:54
lazymuimui    發表於 17-4-25 12:03

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cinda72. 發表於 17-4-25 08:28
係挑剔,會雞蛋裡挑骨頭

對於處女座嚟講,佢係認真要求高,我有好朋友係處女座,我唔覺佢煩,只要知佢底線就得。

男爵府

mukawong 發表於 17-4-25 08:25

如果2個打孖處女or天蠍你仲慘

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得係星座夾星座既啫~

禁止訪問

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我屋企有人係處女座,但我覺得佢超好相處

王國長老

cinda72. 發表於 17-4-25 08:55
重點係對其他人比對自己既要求高,
簡單講有寬己嚴人情況出現

個個處女座都有不同月亮星座上升星座木星土星等,不能一概而論,起碼我識嘅處女座已經唔係,我最死黨果個係對自己對人都要求高,對自己非常嚴格,唔係嚴人寬己,佢嘅缺點係唔講得笑,咩都太認真,小小事太上心,諗足365日

子爵府

BK Milk勳章

Me too
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

王國長老

我屋企有4條魚,已經慣咗,其實佢地好有人情味好sweet, 衰在悲觀d

琥珀宮

畀面勳章

處女座的確惡評如潮

禁止訪問

侯爵府

回覆樓主:

我遇過一個處女座嘅男人,佢比女人更女人,要求老婆著咩衫,自己啲衣著十分講究,樣樣都要跟佢意思做,因為佢覺得佢諗嘅嘢最完美。

珍珠宮

環保接龍勳章

KIbabe 發表於 17-4-25 07:52
(轉自fb)

唔係喎。 我女係處女座,佢份人冇乜所謂,樂天派。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

首頁

尾頁

跳至