心聲留言

跳至

首頁
34567...8

尾頁

別墅

VivienMan 發表於 17-4-26 22:24

唔需要講,俾個電話你99睇啦!
唔知啊...真心覺得奶奶點都唔會信我,就算比部電話佢,佢都唔會信 ...同埋當時佢個仔搞成咁,真係唔適宜咁樣再刺激佢老人家

幸福,真係唔係必然

別墅

美之選468 發表於 17-4-29 11:26
樓主.我勸你不要再去睇你前夫了.我擔心你一時心軟邦佢交左醫藥費(私家醫院每星期都有一張收費單俾家屬)我估 ...
其實醫療費我已經預左係我比,我決定轉院當刻預左佢醒唔返都係我褙,點都好,我覺得無論佢對我點衰,佢始終都係我心愛既人,生活左3年,拍左6年拖,我對佢無曬愛情(1鋪過無曬),但對佢,我覺得我地仲有親情係度,呢刻要我掉低佢,我又做唔到...始終佢真係有事...
至於6299無問我拎錢,不過我都有照比生活費佢地,我老公會比返我的,老公就算唔醒返我諗我都會照比佢地既...不過醒返,我都相信我先生會搞得掂6299.

我爸爸筆錢我無郁過,其實都諗機會比返爸爸,不過我諗佢都唔會收囉.
幸福,真係唔係必然

別墅

ppyin 發表於 17-4-30 00:33
Ex 能力今非昔比
當初嘅膳養費唔知仲有冇
之前傾的瞻養費OK,應該無咩問題.
幸福,真係唔係必然

別墅

luckybaby2011 發表於 17-5-2 11:50
係,樓主個肚愈來愈大、先至係要人照顧那位、唔係你個男人都救唔返啦、仁至義盡了、其實你幾時走佢地都會當 ...
係,我其實呢10日8日都釋放左自己,開心返好多,可能見佢醒返,原本要一個顧6個,而家佢醒返,我OK好多了...

幸福,真係唔係必然

大宅

個衰人咁對你, 你仲要照顧佢?
係我就玩失蹤, 以後唔見佢, 同佢屋企人啦~~
btw, 佢d女人呢? 去曬邊? 死曬?

別墅

cargod 發表於 17-5-2 16:37
個衰人咁對你, 你仲要照顧佢?
係我就玩失蹤, 以後唔見佢, 同佢屋企人啦~~
btw, 佢d女人呢? 去曬邊? 死曬? ...
我完全無諗過佢出面D女人點樣啊...
幸福,真係唔係必然

水晶宮

sukimama.hk 發表於 17-5-2 16:08
係,我其實呢10日8日都釋放左自己,開心返好多,可能見佢醒返,原本要一個顧6個,而家佢醒返,我OK好多了... ...

你心地好好仲顧及老人感受、祝福你同bb, 但記住你唔係超人、唔可能顧及所有人感受, 人要自私d, 為自己和bb努力、加油

別墅

luckybaby2011 發表於 17-5-2 17:16
你心地好好仲顧及老人感受、祝福你同bb, 但記住你唔係超人、唔可能顧及所有人感受, 人要自私d, 為自己和bb ...
係...已經努力地對自己好D....
幸福,真係唔係必然

大宅

世上真係有天意,架車無啦啦有事比你睇到車cam, 又會中左風仲有3%比你死心,所以做人平常心,上天自有安排。唔好再喊了,上天對你好好比你一早發現所有壞事,可以重新岀發。

但好奇問你如果你老公呢刻求你唔好走,佢會改過,你會心軟嗎?

子爵府

回覆樓主:

欣賞你,請好好保重

男爵府

sukimama.hk 發表於 17-5-2 17:36
係...已經努力地對自己好D....

你個人太有愛德,上天也不想你受暪騙,所以才有咁多蛛絲馬跡比你發現。

最重要是你先要好好照顧自己身體,其他野睇自己能力,盡力而為好了!
違規簽名-超版代刪

大宅

欣賞你的大愛,祝福你同bb開心快樂生活

伯爵府

sukimama.hk 發表於 17-5-2 15:57
唔知啊...真心覺得奶奶點都唔會信我,就算比部電話佢,佢都唔會信 ...同埋當時佢個仔搞成咁,真係唔適宜咁樣再 ...

你心地真係好好啊!會珍惜你,欣賞你,深愛你嘅人, 神 會為你預備!祝福你!

男爵府

大肚唔好去醫院啦,

大宅

sukimama.hk 發表於 17-5-2 16:03
其實醫療費我已經預左係我比,我決定轉院當刻預左佢醒唔返都係我褙,點都好,我覺得無論佢對我點衰,佢始終都係 ...

你c6上次俾你轉出黎之後,現家仲住緊私家醫院?...好貴

禁止訪問

男爵府

個劇情好戲劇化,冇睇一排,仲中埋風

禁止訪問

大宅

師奶甲 發表於 17-5-3 19:45
個劇情好戲劇化,冇睇一排,仲中埋風
報應~~

男爵府

Add oil!!!

首頁