自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

其實我鐘意staub 外形多d ,覺得好cool ,LC 唔太鐘意,唔覺得靚,但LC 有朋友喜歡ge 紫色。
應該買邊個牌子好呢,用黎送朋友新居入伙

水晶宮

你睇你frd鐘意買咩色。staub唔係一定有。

我就鐘意LC

翡翠宮

回覆樓主:

以朋友喜好決定

babychat    發表於 17-4-28 12:05
wcpcelia    發表於 17-4-28 11:31
小可愛11    發表於 17-4-28 11:10

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

你送俾人梗係就朋友喜好

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你朋友鍾意邊款多?
新款staub圓啲cute啲比之前啲款靚好多, 而且講實用既, staub係好用好多, 之前aeon做staub 16cm $799好抵玩
LC 就多色好靚, 心butter都好抵玩, 千頭就有

樂富apita 做買夠$1000送$100 coupon, 佢都有LC Counter, 當然款唔太多啦

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

鐘意儲色一定係LC
望咩呀望

珍珠宮

我兩樣都有.
二者我中意staub黑鍋, 就算長期用黎煮curry, 韓式辣鍋, 泡菜湯都唔怕入色.

禁止訪問

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

睇你朋友廚藝級數,入門級LC佢會開心D,高手級staub佢會多用途D

wcpcelia    發表於 17-4-28 11:31
小可愛11    發表於 17-4-28 11:10
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

Thx all
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

伯爵府

mwmyway 發表於 17-4-28 08:47
其實我鐘意staub 外形多d ,覺得好cool ,LC 唔太鐘意,唔覺得靚,但LC 有朋友喜歡ge 紫色。
應該買邊個牌 ...

I like staub 襟睇好多
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

侯爵府

兩樣都有,鐘意用staub多D

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你朋友喜歡LC 紫,未買比你朋友

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

實力派stuab
偶像派LC
用就一定stuab好用, 不過LC有白裏賣相靚啲, 但若果偏好紫色唯有LC

珍珠宮

我自己就用Staub,但好多jm都鍾意LC...既然係送禮就梗係以朋友喜好行先啦!

首頁

尾頁

跳至