自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日收到G-market d貨,但裡面D 野唔係我的,應該同 Chang Wei Han 調轉左,裡面係BB 衫同尿墊
如果見到呢個Post 請搵我

我份件名係Lam Ha Yung

已經聯絡左G-market,但未覆我,我D貨急要😭🙏

子爵府

Loiswawa 發表於 17-4-28 17:09
今日收到G-market d貨,但裡面D 野唔係我的,應該同 Chang Wei Han 調轉左,裡面係BB 衫同尿墊
如果見到呢 ...

你拆咗佢啲貨,有啲有香港電話係標籤上,但你啲貨未必係佢度

男爵府

Rilakkuma12 發表於 17-4-29 11:02
你拆咗佢啲貨,有啲有香港電話係標籤上,但你啲貨未必係佢度

睇左無電話,得收件人全名連個外箱都係佢名,所以我懷疑G-MAKRET 將我地2個個箱調轉左

子爵府

Loiswawa 發表於 17-4-29 11:07
睇左無電話,得收件人全名連個外箱都係佢名,所以我懷疑G-MAKRET 將我地2個個箱調轉左

...

咁地址係咪你嘅

子爵府

tracking no 係咪你們的

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

Rilakkuma12 發表於 17-4-29 11:45
咁地址係咪你嘅
我地都係寄順豐,地址係我的,G-MAKRET個職員貼地址個LABLE時貼錯左箱

子爵府

Loiswawa 發表於 17-4-29 21:21
我地都係寄順豐,地址係我的,G-MAKRET個職員貼地址個LABLE時貼錯左箱

你影定啲label send 比cs

男爵府

Rilakkuma12 發表於 17-4-29 23:00
你影定啲label send 比cs

SEND晒相俾cs,不過未覆,都唔知搵唔搵得返d貨

大宅

Loiswawa 發表於 17-4-30 21:36
SEND晒相俾cs,不過未覆,都唔知搵唔搵得返d貨

online 同 cs chat

男爵府

yuki1437_hk 發表於 17-4-30 23:02
online 同 cs chat

第1日已經搵左,都係叫我send e-mail(emoji)

首頁

尾頁

跳至